GOLFVERKSTAD

BEHÖVER DU HJÄLP MED ATT JUSTERA ELLER REPARERA DIN UTRUSTNING

Här hjälper vi dig att reparera din klubba. Vid mindre reparationer gör vi det själva annars så skickar vi iväg klubborna till leverantören. Självklart får du prisuppgift på hur mycket det kommer kosta att reparera golfklubban samt hur lång tid det kommer att ta. Vi säger också till om vi inte tycker det är värt att reparera klubban utan att det är bättre att investera i en ny.

GREPPBYTEN
Nya grepp gör att golfklubborna känns som nya. Kom gärna in och visa upp dina grepp så kan vi avgöra om du behöver byta grepp eller inte. Vi har olika grepp och prisklasser du kan välja mellan. 
 

Greppbyte på putter

Glöm inte din putter, du får gärna komma in och prova de hetaste puttergreppet på touren. Superstroke! 
Passa på att byta grepp på golfklubborna redan nu så är du redo när golfbanan öppnar!


KLUBBESIKTNING
Har du rätt klubbhuvud, skaft, grepp, loft och lie? Har du rätt antal klubbor eller behöver du komplettera med någon klubba. Du kanske har klubbor du inte använder? Hur ska du veta allt? Vi gör en besiktning naturligtvis där vi kollar upp det. Vi följer med dig ner till rangen och mäter upp hur du slår och tittar därefter på din utrustning och ser hur pass väl det matchar din sving. Vi kollar också status på grepp, loft och lie så det inte behöver bytas. Vi ger dig tips och råd om det är något vi anser du skulle tjäna på att byta ut.