Startsidan - Ringenäs Golfklubb

Ringenäs restaurang och bistro i Halmstad


Uteserveringen på Ringenäs golfrestaurang

VÄLKOMMEN TILL RINGENÄS RESTAURANG!

På Ringenäs Golfklubb i Halland älskar vi mat och service. I vår restaurang serveras hemlagad mat varje dag. Välkommen till oss när du vill ha en riktigt god måltid, kanske i kombination med en runda golf?

 I vår lounge kan du även slå dig ner och ta en fika eller öl samtidigt som du tittar på världsgolfen som visas på tv. Och under sommaren kan du sitta på vår terrass och släcka törsten, ta en kopp kaffe och njuta av den fina miljön runt klubbhuset och avslutningshålen vid dammen.

LUNCH

Vi serverar lunch veckans alla dagar (se öppettider nedan). Vårt lunchutbud består av två olika alternativ som du kan välja mellan varje dag. Vi serverar även veckans pasta och veckans vegetariska.

HYR VÅR RESTAURANG

Vår restaurang har plats för 80 gäster och används även i samband med fester, företags- och klubbaktiviteter.
Kontakta oss för mer information.


ÖPPETTIDER

Måndag - söndag

Vi har öppet från kl. 7:00-20:00
Lunch serverar vi mellan kl. 11:30-14:30
Bistro serverar vi mellan kl. 11:30-19:00
À la carte serverar vi mellan kl. 18:00-20:00

Våra öppettider i restaurangen kan komma att variera beroende på hur många gäster vi har. Vissa dagar kommer vi att stänga tidigare och vissa dagar har vi öppet längre. Ring oss gärna för att få reda på hur vi har öppet den dagen ni tänkt komma!

BORDSBOKNING
Du kan boka bord i vår restaurang direkt online eller genom att kontakta oss på bordsbokning@ringenasgk.se eller 035-16 15 98.

Välkommen önskar Susanne med personal!