Restaurang, Bar, Uteservering & Catering

RINGENÄS RESTAURANG

VÄLKOMMEN TILL 

RINGENÄS RESTAURANG

___________________________________________

 

På Ringenäs Golfklubb i Halland älskar vi mat och service. I vår restaurang serveras hemlagad mat varje dag. I vår restaurang vill vi ska skapa en mötesplats dit både golfare och andra besökare ska kunna umgås med sina vänner över en god bit mat. Vi har öppet restaurangen i snitt 300 dagar om året och serverar allt ifrån frukost, lunch och bistro till á la carte, konferensmiddagar och festmåltider. 

I baren hittar du ett noga utvalt sortiment av öl och vin, vi har något för alla smaker och våra bartenders hjälper dig givetvis om du önskar en cocktail eller något trevligt alkoholfritt alternativ.

I vår lounge kan du även slå dig ner och ta en fika eller öl samtidigt som du tittar på världsgolfen som visas på tv. Under sommaren kan du sitta på vår inbyggda- eller nyligen utbyggda terrass och avnjuta din måltid, släcka törsten, ta en kopp kaffe eller rentav bara njuta av den fina miljön runt klubbhuset och avslutningshålen vid dammen.

Välkommen till Ringenäs när du vill ha en riktigt god måltid, kanske i kombination med en runda golf, eller bara för att njuta av den fina miljön över en trevlig lunch, middag eller något gott att dricka!


LUNCH

______________________________________________

Avnjut en fantastisk lunch på Ringenäs! Här serveras lunch alla dagar i veckan med alternativ så det passar alla!
Vi serverar lunch:
Måndag - Söndag  kl 11:30 - 14.30 

Á LA CARTE

______________________________________________

Nu är vår restaurang äntligen öppen på kvällarna igen!
Våra fantastiska kockar har skapat en ny fräscha a la carte meny som ni kan se här.
Vår restaurang håller öppet mellan kl 18:00-21:00.
Hjärtligt välkomna till oss!

DRYCKESMENY

______________________________________________


Behöver du något svalkande, läskande eller någon delikat dryck till din mat, spana in vår dryckesmeny för att se vad vi erbjuder!

BISTRO

______________________________________________


Vår Bistromeny serveras mellan 11.30 - 19.00 dagligen.