Ringenäs Business Club 2020

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Ringenäs Business Club 2020

Välkommen till nätverksåret 2020!

 

Program 2020

Bäste Business Club partner,
 
Trots en bortblåst vinter är det full fart på golfarna på Ringenäs. Vi i Business Cluben har dock haft ett litet upphåll på eventen, men nu tycker vi det börjar det bli hög tid för er att planera in 2020-års Business Club-aktiviteter.
 
Ringenäs Business Club är ett nätverk där grundtanken är att ska skapa affärer. För att skapa en riktigt bra affär, där båda parter är nöjda, ser vi att det är viktigt att man först har skapat en relation till varandra. Därför kommer årets tema att vara "Relationer och Affärer". Föreläsarna kommer hålla sig inom detta område på olika sätt och vi kommer lägga stor vikt vid relation- och affärsskapande under hela året. Ni kommer få mer information om detta under kick-offen (se inbjudan längre ned).
 
Vi vill även rikta ett stort TACK till alla er som deltog i undersökningen vi genomförde i höstas. Vi fick in mycket nyttig feedback från er som vi har tagit hänsyn till så mycket det har gått, när vi har gjort årets program. Titta igenom programmet, lägg in datumen i kalendern och håll utkik efter inbjudningsmailen vi skickar ut inför varje event.
 
Vi är grymt taggade för året och vi hoppas ni ser fram emot det lika mycket som vi!
 
Varmt välkomna till årets aktiviteter!
/Fredrik Kull och Anna Hvit
 
Tillsammans gör vi skillnad, tillsammans skapas glädje, tillsammans skapas affärer!
 

Kick-off 2 april

Varmt välkommen till årets Kick-off, torsdagen den 2 april kl. 18.30! Vi kommer avnjuta en trevlig middag på Ringenäs Restaurang. Under middagen går vi även igenom årets program med temat "Relationer och Affärer"!
 

Anmäl dig redan nu till denna kick-off för att säkra din plats! Anmälan sker till businessclub@ringenasgk.se senast den 26 mars. (Sponsrar ditt företag med halvt hål ingår en plats och i ett helt hål ingår två platser.)

 
Varmt välkommen!
 
 
 

Ringenäs Business Club Program

Klicka här för att se programmet 2020.

konferens

Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf

Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..