Ringenäs Business Club 2019

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Ringenäs Business Club 2019
Välkommen till nätverksåret "Kommunikation"!

 

Gör dig själv en tjänst idag - boka in samtliga event direkt i din kalender. På så sätt missar du inget! 

Program 2019
Bäste Business Club partner,

Nu är vi snart igång igen - Äntligen! Det känns som golfsäsongen redan dragit igång, för här ute på Ringenäs är det full fart på alla golfare!
  
Vi har diskuterat, planerat och kommit fram till årets program, där vi är mycket nöjda och hoppas ni kommer gilla det. Årets tema är "Kommunikation", det som vi definierar som information mellan människor. Eftersom kommunikation är en grundstolpe för en framgångsrik verksamhet kände vi att detta tema är helt rätt. Vi ser fram emot att ha ett kommunikativt och roligt nätverksår med Dig! 

Klicka här för att ladda ner årets program:


Syns du hos oss?
Vi vill passa på att be er som uppdaterat företagets logotype att skicka in den till oss senast den 1 mars (om du inte redan gjort detta). Detta gäller om ni önskar ha er logotype på sponsortavlorna på banan och på vår hemsida. Vänligen skicka företagets logotype (vektoriserad fil) via mail till businessclub@ringenasgk.se.

Varmt välkommen till årets aktiviteter!
/Ringenäs Business Club Team

Tillsammans gör vi skillnad, tillsammans skapas glädje, tillsammans skapas affärer!

Kick-off 19 MARS
Varmt välkommen till årets Kick-off, tisdagen den 19 mars kl. 18.30! Vi kommer njuta av en trevlig middag på Ringenäs Restaurang. Under middagen går vi även igenom årets program med temat "Kommunikation"!

Anmäl dig redan nu till denna kick-off för att säkra din plats! Anmälan sker till businessclub@ringenasgk.se senast den 12 mars. (Sponsrar ditt företag med halvt hål ingår en plats och i ett helt hål ingår två platser.)

Varmt välkommen!

nya golfregler
Från och med den 1 januari 2019 gäller nya regler för golfspel och det är en hel del som är ändrat.

Välkommen att lyssna när klubbens regelexperter går igenom de viktigaste nyheterna och de största förändringarna du behöver känna till inför säsongen. 
 
Tid:
 Måndag 11/3 Torsdag 21/3  Onsdag 27/3 
 10.00-12.00 10.00-12.00 18.00-20.00
 14.00-16.00 14.00-16.00   
 18.00-20.00 19.00-21.00   

Plats: Ringenäs Konferens vån. 2.
Anmälan: Görs på hemsidan eller via receptionen på telefon 035-16 15 90.

Hoppas att vi ses! Ringenäs Golfklubb


Ringenäs Business Club Program
Klicka här för att se programmet 2019.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..