Ringenäs Business Club 2018

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Ringenäs Business Club 2018
Välkommen till nätverksåret "Lycka"!


Program 2018
Bäste Business Club partner,

Nu är vi snart igång igen - Äntligen! Det känns visserligen som golfsäsongen är en bit bort men på Ringenäs är vi i full gång. Vi har diskuterat, bollat och kommit fram till årets program, där vi är mycket nöjda och ser fram emot det. Årets tema är LYCKA. Under årets aktiviteter kommer vi djupdyka i temat där olika föreläsare kommer presentera varierande infallsvinklar på ordet Lycka. 

Ett hett tips! Gör dig själv en tjänst idag - boka in samtliga event direkt i din kalender. På så sätt missar du inget! LOGOTYPE
Vi vill passa på att påminna er som inte skickat in era logotypes till oss att göra detta senast den 23 mars, om ni önskar ha er logotype på sponsortavlorna på banan. Vänligen skicka företagets logotype (vektoriserad fil) via mail till businessclub@ringenasgk.se
Ni vet väl om att ni även har möjlighet att ha er logotype på vår hemsida - bara meddela oss detta så ordnar vi det.

Varmt välkommen till årets aktiviteter!
/Ringenäs Business Club Team

Tillsammans gör vi skillnad, tillsammans skapas glädje, tillsammans skapas affärer!
Kick-off 4 april
Varmt välkommen till årets Kick-off onsdagen den 4 april kl. 19.00! Vi kommer njuta av en trevlig middag på Ringenäs Restaurang. Under middagen går vi även igenom årets program med temat "Lycka"!

Anmäl dig redan nu till denna kick-off för att säkra din plats! Anmälan sker till businessclub@ringenasgk.se senast den 26 mars. (Sponsrar ditt företag med halvt hål ingår en plats och i ett helt hål ingår två platser.)

Varmt välkommen!Ringenäs Business Club Program
Klicka här för att se programmet 2018.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..