Dags att anmäla sig till kommande event

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Dags att anmäla sig till kommande event
Välkommen på kommande event!

Golfutveckling - 14/8
Nu efter sommaruppehållet startar vi med golfutveckling. Då det snart är dags för Årets tävling kanske det kan vara bra att finslipa putt-tekniken. Passa gärna på att delta på golfutvecklingen nu på tisdag den 14 augusti kl. 10.00-12.00 då Erik Blomqvist kommer ha fokus på puttning.

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast dagen innan.

Eclectic - 23/8
Favorit i repris!
Den 23 augusti är det åter dags för Eclectic-touren. Vi samlas kl. 12.00 och äter en gemensam lunch samtidigt som vi får lyssna på den inspirerande Fredrik Persson som gästar oss även i år. 

Fredrik är numer ordförande i Svenskt Näringsliv och är även styrelseordförande i JM och Internationella Handelskammaren i Sverige, samt bl.a. ledamot i styrelserna för Electrolux och Hufvudstaden. Han kommer att tala om Lycka ur ett affärsmässigt perspektiv. Detta vill du inte missa!

Efter föreläsningen och lunchen går vi ut och spelar Eclectic omgång 3 med gemensam start kl. 13.30. 

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast måndagen den 20 augusti kl. 12.00. Vänligen skriv med ditt golf-id vid anmälan.

Årets tävling - 31/8
På fredagen den 31 augusti är det äntligen dags igen för Årets Tävling i Ringenäs Business Club.

Vi samlas kl. 08.00 för frukost i Ringenäs Restaurang och sedan spelar vi 18 hål med gemensam start.

Kl. 19.00 möts vi åter upp på Restaurang Salt där även din respektive är välkommen. Här avnjuter vi en god middag tillsammans som avslutning på denna roliga tävlingsdag. På kvällen spelar Oa & The Band fartfylld och stämningsfull musik!

Har ditt företag ett halvt hål ingår en spelare på tävlingen och 2 personer till middagen på Salt. Om ditt företag har ett helt hål ingår istället 2 spelare och 4 personer till middagen. 
Vid anmälan ber vi dig meddela företagsnamn, spelarens namn och golf-id, samt hur många som kommer på middagen och eventuella allergier. Vänligen berätta även om ni bara kan komma på antingen spel eller middag. 

Önskar du anmäla någon mer person till spel och middag (som inte ingår i ert företagspaket) görs det i mån av plats för 1295 kr/person (inkl. moms).

Anmäl senast den 22 augusti kl 12.00 till businessclub@ringenasgk.se. Denna dag och afton brukar bli bland den roligaste dagen på "Business Club-året" så missa inte att anmäla dig!

Tack för skänkta pengar
Under sommarfesten arrangerades en liten puttutmaning där deltagarna betalade 100 kr/person. Utmaningen vanns av Erik Blomqvist som skänkte vinsten till juniorverksamheten på Ringenäs GK. 

Juniorkommittén och alla juniorer vill därför rikta ett stort tack till hela Ringenäs Business Club för detta!RiBC Program
Klicka här för att se programmet 2018.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..