Dags att anmäla sig till kommande event

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Dags att anmäla sig till kommande event
Välkommen på kommande event!

Golfutveckling - 14/8
Vi hoppas alla haft en härlig sommar under vårt uppehåll och mjukstartar nu andra halvan av nätverksåret i Ringenäs Business Club med golfutveckling. Kanske kan det passa att finslipa putt-tekniken inför de sista Eclectic omgångarna och Årets tävling. 

I sådana fall är du välkommen att delta på golfutvecklingen nu på onsdag den 14 augusti kl. 10.00-12.00 när Erik Blomqvist ge er en massa bra tips vid puttning.

(Vi vill uppmärksamma dig på att detta event har bytt dag, så det är onsdag den 14/8 som gäller oavsett vad som stod i första programmet som skickades ut.)

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast dagen innan. Observera att vi har ett begränsat antal platser pga att alla deltagare ska hinna få feedback.

Eclectic - 21/8
Onsdag den 21 augusti är det åter dags för Eclectic-touren. Vi samlas kl. 07.15 och äter en gemensam frukost samtidigt som vi får lyssna på Erik Blomqvist prata om ämnet "Kommunikation i golfens terminologi till kund".

Kommunikation är grunden till all utveckling. Bra dialog där kunden kan känna sig hörd och sedd gör att denne kan utvecklas till sin fulla potential. Erik föreläser och utvecklar idag golftränare runt om i hela världen och en utmaning är just dialogen i kombination med kulturen. Han kommer att besvara frågor som: vad är bra kommunikation, hur når mitt budskap fram och hur får du mottagaren att gå utanför sin comfort zone. Erik kommer verkligen att djupdyka i årets tema tillsammans med er!

Efter föreläsningen och frukosten går vi ut och spelar Eclectic omgång 3 med gemensam start kl. 09.00.

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast fredagen den 16 augusti kl. 12.00. Vänligen skriv med ditt golf-id vid anmälan.
Årets tävling - 30/8
På fredagen den 30 augusti är det äntligen dags igen för Årets Tävling i Ringenäs Business Club.

Vi samlas kl. 08.00 för frukost i Ringenäs Restaurang och sedan spelar vi 18 hål med gemensam start.

Kl. 19.00 möts vi åter upp på Restaurang Salt där även din respektive är välkommen. Här avnjuter vi en god middag tillsammans som avslutning på denna roliga tävlingsdag. På kvällen spelar även vår DJ fartfylld och stämningsfull musik!

Har ditt företag ett halvt hål ingår en spelare på tävlingen och 2 personer till middagen på Salt. Om ditt företag har ett helt hål ingår istället 2 spelare och 4 personer till middagen. 
Vid anmälan ber vi dig meddela företagsnamn, spelarens namn och golf-id, samt hur många som kommer på middagen och eventuella allergier. Vänligen berätta även om ni bara kan komma på antingen spel eller middag. 

Önskar du anmäla någon mer person till spel och middag (som inte ingår i ert företagspaket) görs det i mån av plats för 1295 kr/person (inkl. moms).

Anmäl senast den 20 augusti kl 12.00 till businessclub@ringenasgk.se. Denna dag och afton brukar bli bland den roligaste dagen på "Business Club-året" så missa inte att anmäla dig!RiBC Program
Klicka här för att se programmet 2019.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..