Utvecklingsdag & nätverksfrukostar

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Utvecklingsdag & nätverksfrukostar
Utvecklingsdag & Nätverksfrukostar
Missa inte att anmäla dig till utvecklingsdagen! 
Ta chansen att vara med på heldagen med föreläsningar varvat med workshops på Ringenäs! Tisdagen den 17 oktober blir en aktiv och väldigt givande dag, där du får med dig egna verktyg hem för att utveckla och stärka ditt företags framgångsrika team!

Framgång är ledordet för dagen i dess olika skepnader. Vi startar dagen med gemensam frukost och arbetar sedan aktivt med Kenth Hultqvist (coach, teambyggare och inspiratör samt f.d. förbundskapten inom bandy). Många av oss känner honom redan från nätverket och vet sedan tidigare vilken engagerad föreläsare han är. Under denna dag kommer han att inspirera oss och samtidigt låta oss själva diskutera framgångsrika team. Hur kan du som ledare göra för att utveckla de mest framgångsrika teamen på ert företag?

Strax före lunch bryter vi för att träffa Julia Engström i golfstudion. Hon är en av Sveriges mest lovande unga golftalanger och Julia kommer delge sin framgångsresa inom golfvärlden.

Under dagen kommer vi också att gästas av den fantastiska konditorn Pierre Eklöf som har vunnit VM-silver med Svenska Kocklandslaget, guld i Tårt-SM samt guld i OS på kalla och varma bordet! Pierre kommer att inspirera dig med sin framgångssaga och bjuda på olika sorters chokladpraliner av bästa kvalitet!

Vi startar dagen kl. 08.00 och avrundar den ca kl. 16.30. Detta är definitivt en fullspäckad heldag som kommer ge dig oerhört många verktyg och inspiration till framgång att ta med hem till ert företag. Det finns fortfarande några platser kvar så anmäl dig direkt för att inte missa denna dag!

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast imorgon, den 11 oktober, kl. 12.00.
Nätverksfrukostar i november
Nu har du som företag chans att nätverka ännu mer med företagen i Ringenäs Business Club! I november månad kommer vi erbjuda dig att hålla i en frukostföreläsning där vi bjuder in Ringenäs Business Club-partners att delta. Föreläsningen ska hållas inom ramen "framgång" som är årets tema men annars är det helt upp till dig att ta chansen att berätta mer om just ditt företag och vad ni erbjuder. Vi tillhandahåller kontakterna och ni får möjligheten att marknadsföra er på bästa sätt!

Nätverksfrukostarna är en nyhet i årets program och ett resultat av flera förfrågningar från våra partners. Vi hoppas att dessa träffar blir givande och kan bidra till ett bredare business-utbyte. Nätverksfrukostarna kommer vara fyra torsdagar kl. 07.00-08.00 i november på Ringenäs. Du som företag väljer själv vilket datum som passar dig bäst av: 9/11, 16/11, 23/11 och 30/11. Ditt företag står för deltagarnas frukost medan vi ordnar lokal och teknisk utrustning. Frukosten kostar 88 kr/deltagare (ex. moms).

Anmäl ditt intresse om att föreläsa på ett av dessa tillfällen till businessclub@ringenasgk.se så snart som möjligt, men senast den 20 oktober. Det är först till kvarn som gäller. 

Anmälan för deltagande görs vid senare tillfälle då vi annonserar nätverksfrukostarnas program.


RiBC Program
Klicka här för att se programmet 2017.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..