Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
missad HCP-justering & Sent resultat!

HCP-justering
Till DIG som deltog 12 april:

Tyvärr har vi missat att genomföra HCP-justeringen efter tävlingen den 12 april och ber därför dig göra detta själv, om du inte redan gjort det. Vanligtvis gör vi det direkt efter tävlingen, men tyvärr missade vi det denna gången och eftersom några redan justerat på egen hand kan vi inte längre göra den.
Om du behöver hjälp med din ändring kan du maila oss på businessclub@ringenasgk.se så hjälper vi dig.

Resultat från eclectic 12/4
Här nedan kan du se resultatlistan från Eclectic Tour #1. Vi vill också passa på att än en gång gratulera Morgan Sandblad, från Sandblads Elektriska, som vann denna deltävling. 


Då Order of Merit-resultaten påverkas först efter andra deltävlingen återkommer vi med detta efter nästa omgång. Här nedan kan du däremot läsa tävlingsinformationen för 2017:


Stort tack till Jörgen Persson som gästade oss och alla er som deltog med härlig stämning och gott spel! Riktigt kul med så bra uppslutning!

PS. Glöm inte att anmäla dig till Lagspelet den 10 maj om du inte redan gjort det!

Ringenäs Business Club Program
Klicka här för att se programmet 2017.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..