Dags att anmäla sig till sommarfest- sedan sommaruppehåll.

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Dags att anmäla sig till sommarfest- sedan sommaruppehåll.
dags att anmäla sig till Sommarfest - sedan tar vi kort sommaruppehåll!   Amerikansk Sommarfest - "4th of July"
Varmt välkommen till en magisk amerikansk sommarfest på onsdag den 4 juli kl. 19.00!

Under denna "4th of July"- afton kommer vi njuta av en riktig härlig amerikansk grillbuffé och god dryck till livemusik här på Ringenäs. Eftersom det är amerikanskt tema kommer vi självklart att ha ett fint pris till bästa utklädnad. Du kan klä ut dig med allt från ett fint hårband eller flagga i skjortfickan till en känd amerikansk profil! Det är bara fantasin som sätter begränsningar för vinsten!

Vi ser fram emot en härlig sommarkväll med många glada skratt!

Anmälan gör du till
businessclub@ringenasgk.se senast onsdag den 27 juni kl. 12.00. Har ert företag ett halvt hål ingår en person, medan med ett helt hål ingår 2 personer. Respektive får gärna följa med i mån av plats för 375 kr/person (då ingår mat och ett glas vin/öl/alkoholfritt). 

Varmt välkommen!


Sommaruppehåll
Vi tar sedan ett litet sommaruppehåll efter sommarfesten innan vi ses på fler aktiviteter med Lycka i fokus. 

Nästa event efter sommaruppehållet är tisdag den 14 augusti med golfutveckling kl. 10.00-12.00 som har tema "Puttning". Efter det är det åter dags för Eclectic touren med omgång 3 på torsdag den 23 augusti (gemensam lunch kl. 12.00 & shotgun kl. 13.30). 

Vi på Ringenäs Business Club hoppas vi ses på sommarfesten men vill ändå passa på att önska dig en riktigt härlig och lycklig sommar!RiBC Program
Klicka här för att se programmet 2018.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..