Ringenäs Business Club Open 2018

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Ringenäs Business Club Open 2018

Bäste ringenäs business club:are

Som du säkert redan vet är Ringenäs är en klubb där några av Sveriges bästa juniorer spelar. Vår juniorsatsning är så framgångsrik att vi just nu är rankade som Sveriges 7:e bästa juniorklubb. Den positionen har vi nått genom en långsiktig satsning där både bredd och elit har kunnat stå i fokus. Det är därför vi kan ha egna juniorer som Julia Engström och Ingrid Lindblad, som båda tillhör europaeliten bland flick-juniorer, samtidigt som vi just nu har 200 knattar och juniorer i våra olika träningsgrupper. Utmaningen för framtiden ligger i att få våra yngre spelare att vilja tävla. Som en del av den strategin, kommer Ringenäs GK under 2018 att åter stå som värd för en deltävling i Junior Masters Invitational (JMI) den 17 juni. Förra årets tävling blev en sportslig succé, som bl.a. avgjordes med särspel i pojkklassen. 

Liksom i fjol, hade vi hoppats på ditt stöd. Genom att döpa tävlingen till Ringenäs Business Club Open och lista sponsrade företags namn på materialet som exponeras i samband med tävlingen, hoppas vi att du vill sponsra vår fortsatta juniorverksamhet med 500 kr. Beloppet går oavkortat till juniorverksamheten i Ringenäs GK. Om ditt företag dessutom har någon trevlig och idrottsinriktad give-away som kan komplettera prisbordet, är det extra uppskattat. Vi delar totalt ut 13 priser i de båda klasserna. 

Du betalar in beloppet på BG 5844-6089 och uppger ditt företags namn, samtidigt som du mailar peter.ljungkvist@outlook.com att du sponsrar tävlingen. Vi behöver din inbetalning och svar senast 30 maj. 

Tack för ditt stöd! 

Med vänliga hälsningar, 

Peter Ljungkvist, 

ordförande Ringenäs GK 

peter.ljungkvist@outlook.com 

+46 733 393 148
Ringenäs Business Club Program
Klicka här för att se programmet 2018.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..