Resultat Eclectic, 5-kamp & Höstrea

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Resultat Eclectic, 5-kamp & Höstrea
resultat sista eclectic, 5-kamp & höstrea

resultat från sista eclectic omgången
Resultat 10/10
I måndags spelades sista omgången i Ringenäs Business Club Eclectic Tour och vi vill passa på att säga stort grattis till vinnarlaget denna dag som bestod av Henrik Sköld Johansson från Scandic, Morgan Sandblad från Sandblads Elektriska AB, Kenth Hultqvist från Ledartröjan AB och Joakim Bergman från Mekonomen Bilverkstad - Stenalyckan. Bra jobbat samtliga deltagare ute på banan denna höstdag! 

Resultat - Order of Merit & Eclectic tour
De slutgiltiga resultaten för Eclectic touren och Order of Merit kommer att tillkännages under julbordet den 10/12. Under denna kväll kommer vi ha prisutdelning för dessa tävlingar samt dra vinnaren som får åka med på sponsorresan. 

Dessvärre blir inte årets sponsorresa till Sydafrika som tidigare annonserats pga för få anmälda. Istället kommer den utlottade resan bli till golftokiga och solsäkra Dubai den 11-18 mars.

Tack för en fantastiskt trevlig Eclectic-dag! 
Vi vill såklart även tacka samtliga deltagare för årets Eclectic Tour och önska er varmt välkomna redan nu till nästa års upplaga!

shopmässa byter skepnad
Lördagen den 12 november har vi planerat in en shopmässa i årets RiBC-program. Upplägget blir lite annorlunda detta året jämfört med tidigare år då vi istället fokuserar mer på er i Business Cluben. Shopmässan består istället av en härlig 5-kamp i golf. Innehållet för dagen ser ut som följande: 

1. 9-hålstävling 
2. Krafttävling 
3. Håltävling 
4. Närmast-tävling 
5. Högst-tävling 

Vi startar dagen med gemensam start på vår året-runt-bana kl. 09.00. Efter rundan äter vi en gemensam lunch och lyssnar på Kenth Hultqvist som pratar om "Backspegel 2016". Vi fortsätter sedan dagen med de övriga fyra kamperna i studion, på övningsgreenerna och på övningsområdet. 

Anmäl er till denna roliga dag via mail till businessclub@ringenasgk.se senast måndagen den 7 november kl. 12.00.
höstREA I SHOPEN
Nu på lördag den 15 oktober kl. 09.00 startar årets höstrea i shopen. Vi kommer ha 30-50 % rea på bagar, utrustning, skor och kläder inklusive regn- och vindkläder. 

Varmt välkomna in till Tessan med flera!

padeltennis
Spela Padeltennis med fantastisk utsikt i Ringenäs. Du kan boka din tid online genom att klicka på ikonen.

Boka tid
Vill du boka en golftid på Ringenäs Golfbana klickar du på ikonen.

Golfutveckling
Boka tid med din golfutvecklare direkt online. Klicka på ikonen för att boka.