Resultat och kommande event

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Resultat och kommande event
Resultat och kommande eventResultat - eclectic
omg 1
I måndags hade vi en fantastisk dag här på Ringenäs när Eclectic Tour omg 1 spelades och vi under morgonen gästades av Christoffer Lindhe. Vi tackar honom för sin fängslande berättelse om vägen från olyckan till lycka och vi tackar alla deltagande på årets första nätverkstävling.

Vi passar också på att gratulera vinnaren Roger Isaksson från Söderberg & Partners som kammade hem segern när han gick 10 under par. Andra priset tog Joakim Axelsson från Wictor Family Office hem och Jan Bagler från Brand och Industriskydd i Osby knep bronsvalören. Bra jobbat allihopa! 

Resultatlistor: 
Nästa Eclectic tour tävling är den 4 juni med gemensam lunch kl. 12.00 och gemensam start kl. 13.30. Om du önskar kan du redan nu anmäla ditt deltagande till businessclub@ringenasgk.se.

Lagtävling
4/5
Fredagen den 4 maj är det dags för en rolig lagtävling där du också kan utmana världsmästarinnan Sandra Carlborg i längsta drive.

Vi samlas och äter en gemensam frukost kl. 07.15 på Ringenäs och strax därefter gästas vi av Sandra Carlborg som 5 år i rad har vunnit VM-guld i Long Driving. Vi kommer få se henne slå och lyssna till hennes historia - hur hon uppnått sin lycka! Efteråt går vi ut i en gemensam start kl. 09.00 för att spela lagtävling över 9 hål med spelformen Scramble.
Vill du läsa mer om Sandra kan du klicka här.

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast tisdagen den 1 maj kl. 12.00.

Golfutveckling
24/4 & 16/5
Som vi tidigare annonserat finns det möjlighet att anmäla sig till golfutveckling den 24 april där Thomas hjälper er att finjustera svingen. Vi har fortfarande några platser kvar.
Den 16 maj kommer även möjligheten att rosta av närspelet efter vinterns vila.

  • Tisdagen den 24 april kl. 10.00-12.00 - Golfutveckling med tema "Sving" med  Thomas Lindström.
  • Onsdagen den 16 maj kl. 13.00-15.00 - Golfutveckling med tema "närspel" med Peter "Frasse" Franzén.
Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast dagen innan.Ringenäs Business Club Program
Klicka här för att se programmet 2018.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..