Resultat Eclectic omg 5 & Golfutveckling

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Resultat Eclectic omg 5 & Golfutveckling
Golfutveckling 27/8 & Årets tävling 2/9
eclectic omg 5
Resultat 12/8
I fredags  spelades omgång 5 i Ringenäs Business Club Eclectic tävling och vi vill passa på att säga stort grattis till vinnaren Johan Gustafsson från Bravida Prenad. Vi vill såklart även gratulera Göran Svensson till 2:a placeringen och Jonas Paul till 3:e plats. Här kan ni se resultatlistan från denna tävling

Eclectic touren
I Eclectic touren leder fortfarande Roger Isaksson från EDP Assurance. På 2:a plats hittar vi Claes Andersson och på 3:e plats ligger Patrik Carlsson. Eclecticen är dock inte avgjord ännu så ni andra har 2 omgångar till på er! 
Här ser ni resultatet från Eclectic resultatet efter omgång 5. 

Nästa omgång i Eclectic touren går av stapeln tisdagen den 6 september med gemensam lunch kl. 12.30. Vi spelar sedan på Röd-Gul slinga. Anmäl er senast torsdagen den 1 sept kl 12.00 till businessclub@ringenasgk.se.

Order of Merit
I Order of Merit leder Christer Johansson från InfoPrint i Halmstad, i följd av Sabina Sahlin som ligger tvåa och Kenth Hultqvist som ligger trea just nu. Här ser ni resultatlistan över Order of Merit!

Tack för en fantastiskt trevlig Eclectic-dag!
/Erik
passa på att finjustera putt-tekniken!
Passa på att utveckla er golf med Thomas Lindström på lördagen den 27 augusti kl. 10.00-12.00. Denna Balance Golfutveckling har temat "Ren bollträff - puttning i hål".

Anmäl er senast den 26 augusti kl 12.00 till businessclub@ringenasgk.se.

Varmt välkommen!
påminnelse- årets tävling
Fredagen den 2 september är det dags för Årets Tävling i Ringenäs Business Club. 

Vi samlas kl. 08.00 för frukost i Ringenäs Restaurang och sedan spelar vi 18 hål med gemensam start. 

Kl. 19.00 möts vi åter upp på Restaurang Salt där även din respektive är välkommen. Här avnjuter vi en god middag tillsammans som avslutning på denna roliga tävlingsdag. På kvällen kommer även bandet Edward & Oa and The Hayriders och spelar för oss.

Anmälan
Har ditt företag ett halvt hål ingår en spelare på tävlingen och 2 personer till middagen på Salt. Om ditt företag har ett helt hål ingår istället 2 spelare och 4 personer till middagen. 
Önskar du anmäla någon mer person till spel och middag (som inte ingår i ert företagspaket) görs det i mån av plats för 1295 kr/person (inkl. moms). 

Vid anmälan ber vi dig meddela företagsnamn, spelarens namn och golf-id samt hur många som kommer på middagen och eventuella allergier. Vänligen berätta även om ni bara kan komma på antingen spel eller middag. 

OSA senast söndag den 28 augusti kl 23.59 till businessclub@ringenasgk.se. 

Detta vill ni inte missa så anmäl er idag!

padeltennis
Spela Padeltennis med fantastisk utsikt i Ringenäs. Du kan boka din tid online genom att klicka på ikonen.

Boka tid
Vill du boka en golftid på Ringenäs Golfbana klickar du på ikonen.

Golfutveckling
Boka tid med din golfutvecklare direkt online. Klicka på ikonen för att boka.