Resultat och information inför fredag 30/8

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Resultat och information inför fredag 30/8
Resultat och program inför årets tävling!

resultat från ECLECTIC - 21/8
I onsdags förra veckan hade vi en härlig dag i Ringenäs Business Club då vi spelade Eclectic Tour omgång 3 och vi fick njuta av en god frukost samtidigt som vi lyssnade på Erik Blomqvist som behandlade ämnet kommunikation. 

Vi vill än en gång passa på att gratulera det vinnande laget som bestod av Joakim Bergman (Mekonomen Bilverkstad Stenalyckan), Staffan Persson (LR Akridi KB), Roger Isaksson (Söderberg & Partners) och Peter Widal (Widal Industri AB). Väl kämpat alla deltagare!

Resultatlistor:

Nästa Eclectic
Nästa omgång i Eclectic Tour spelas torsdagen den 10 oktober. Frukost serveras kl. 07.15 och sedan går vi ut i en gemensam start kl. 09.00. Anmälan kan du redan nu göra till businessclub@ringenasgk.se.

 VÄLKOMMEN TILL ÅRETS TÄVLING!
Vi vill önska dig som anmält dig till Årets tävling varmt välkommen nu på fredag den 30 augusti! 

Du kan läsa hela programmet för dagen här: 

Vi hoppas att alla som har allergier eller önskar specialkost har meddelat detta vid er anmälan. Skulle det vara någon som missat detta ber vi er höra av er till oss via mail till businessclub@ringenasgk.se direkt så hoppas vi kunna lösa det.

Eftersom vi blir så många deltagare vill vi även be dig som anmält allergi eller specialkost att meddela personalen på Salt när du anländer för att de ska veta vem du är och vart du sitter.

Glöm inte heller att ta med kontanter på dagens tävling om du vill vara med på betting av bästa placering. Du kan läsa mer om detta i schemat för dagen. 

Varmt välkommen till Årets tävling!

RiBC Program
Klicka här för att se programmet 2019.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..