Resultat från 3 juni och kommande event med Ringenäs Business Club

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Resultat från 3 juni och kommande event med Ringenäs Business Club
Resultat från eclectic tour #2 samt inbjudan till ryder cup & Sommarfest!Resultat - Eclectic tour #2
I måndags hade vi en varm, rolig och kommunikativ dag när Eclectic Tour omgång 2 spelades och vi gästades av Martin Tunhag som pratade om bl.a. "ficklampans" betydelse inom kommunikation. 

Vi vill gratulera det vinnande laget som bestod av Joakim Leihed (Leihed Productions), Per Bårdén (Agne Erikssons Plåtslageri AB), Uno Petersson (Ringenäs Golf AB) och Björn Karlsson (BK Projekt- och Byggledning). Väl kämpat alla deltagare!

Resultatlistor:

Nästa Eclectic
Nästa omgång i Eclectic Tour spelas onsdagen den 21 augusti. Frukost serveras kl. 07.15 och sedan går vi ut i en gemensam start kl. 09.00. Anmälan kan du redan nu göra till businessclub@ringenasgk.se.

ryder cup mot vallda gc - 28 juni
Den 28 juni är det dags för vår traditionsenliga Ryder Cup mot Vallda GC´s sponsorer. Vi har gemensam start kl. 09.30 här på Ringenäs GK.

Det är de bästa deltagarna från Order of Merit som får möjligheten att representera Ringenäs Business Club i denna Ryder Cup-omgång. Dessa deltagare är från följande företag:
 • MIO i Halmstad
 • Comfort i Halmstad
 • Agne Eriksson Plåtslageri AB
 • Weland AB lag 1
 • Autolack i Halmstad AB
 • FRIAB
 • Mekonomen Bilverkstad Stenalyckan
 • Ringenäs Golf AB - Göran
 • Derome
 • Midroc Elektro
 • Traficator International AB
Vi kommer att kontakta dessa företag för att stämma av deras deltagande. Vid eventuella återbud kontaktar vi nästa person i listan och ger det företaget möjlighet att delta.Bilderna är från förra årets sommarfest.
sommarfest - 3 juli
Vi vill fira att sommaren är här med er i Ringenäs Business Club och vill därför bjuda in till en härlig sommarfest onsdagen den 3 juli kl. 18.30. 

Under kvällen kommer vi att njuta av en ljuvlig middag, god dryck och livemusik här på Ringenäs. Vi ser fram emot en härlig sommarkväll med många glada skratt!

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast onsdag den 26 juni kl. 12.00. Har ert företag ett halvt hål ingår en person, medan med ett helt hål ingår 2 personer. Respektive får gärna följa med i mån av plats för 450 kr/person (då ingår mat och ett glas vin/öl/alkoholfritt). 

Varmt välkommen!

Ringenäs Business Club Program
Klicka här för att se programmet 2019.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..