Sommarfest med Ringenäs Business Club och förfrågan om du vill sponsra ett hål eller pris

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Sommarfest med Ringenäs Business Club och förfrågan om du vill sponsra ett hål eller pris
Påminnelse om sommarfest och vill du sponsra ett hål på årets tävling?Bilderna är från förra årets sommarfest.
SOMMARFEST - 3 JULI
Vi vill påminna om att det är dags att anmäla sig till vår roliga sommarfest om du inte redan gjort det! Vi firar att sommaren är här och arrangerar därför en härlig sommarfest onsdagen den 3 juli kl. 18.30. 

Under kvällen kommer vi att njuta av en ljuvlig middag, god dryck och livemusik här på Ringenäs. Vi ser fram emot en härlig sommarkväll med många glada skratt!

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast onsdag den 26 juni kl. 12.00. Har ert företag ett halvt hål ingår en person, medan med ett helt hål ingår 2 personer. Respektive får gärna följa med i mån av plats för 450 kr/person (då ingår mat och ett glas vin/öl/alkoholfritt). 

Varmt välkommen!
Vill ditt företag sponsra ett hål eller pris på årets tävling?
Säsongen går fort och det börjar redan närma sig årets stora tävling i Ringenäs Business Club. Fredagen den 30 augusti är det dags för Årets tävling! Under denna händelse brukar vi ha flera olika extratävlingar och utmaningar ute på banan.

Skulle ditt företag vilja synas lite extra i vårt nätverk får ni gärna passa på att sponsra med ett hål eller pris till denna tävling. Att sponsra ett hål innebär att ni arrangerar något vid tee på ett hål där ni bjuder deltagarna på något, t.ex. ett trevligt tilltugg eller genom utmana i en tävling såsom längsta drive eller liknande. Önskar ni hellre bara sponsra ett pris så går det lika bra. Vi annonserar självfallet alla som sponsrar priser i samband med prisutdelningen som sker på kvällens middag. 

Skulle ni vilja sponsra ett hål eller pris kontakta oss på businessclub@ringenasgk.se.

Själva inbjudan med mer information om Årets tävling återkommer vi med när det närmar sig lite mer.

Bild från Årets tävling 2018.

Ringenäs Business Club Program
Klicka här för att se programmet 2019.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..