Påminnelse om Kräftfiske 12/8 och Årets tävling

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Påminnelse om Kräftfiske 12/8 och Årets tävling

KRÄFTFISKE och årets tävling

  

KRÄFTFISKE 12/8

Årets Kräftfiske onsdagen  12/8!


Under kvällen så kommer vi tillsammans i Business klubben att fiska kräftor i vår stora damm. Som många vet så ryktas det om storslagna fiskehistorier sen tidigare och i år ska vi se om vi kan förverkliga dess historier igen. Kvällen kommer bjuda på fiskeglädje, lagtävling och gemenskap.


Vi samlas vid Ringenäs Restaurang kl. 20:00 där ni bjuds på dryck och räkmacka. Därefter får ni ta del av kräftfiske tips, lagtävling och förhoppningsvis en stor fångst.


Begränsat antal så först till kvarn.


Anmälan sker till businessclub@ringenasgk.se 

senast måndagen den 10 augusti kl. 12.00. 

årets tävling 28/8 

Välkommen på Årets tävling - 28/8 


Fredagen den 28 augusti är det dags för Årets Tävling med Ringenäs Business Club. Det är ett mycket uppskattat event som vi ser mycket fram emot! Vi kommer dock behöva göra lite ändringar på upplägget i år, vi vet ju alla vad som pågår i världen...


Vi kommer köra tävlingen med löpande start från kl. 08.00, då vi enligt Golfförbundet inte får arrangera tävlingar med gemensam start. Vi bjuder på en förstärkt frukost precis som vanligt, men i uppdelade grupper beroende på era starttider.

Det kommer hända olika aktiviteter och tävlingar ute på hålen och efter tävlingen är ni väl värda en Pytt i panna och något gott att dricka i restaurangen!


Då vi brukar bli runt 100+ personer på kvällen på Salt måste vi i år tyvärr ställa in kvällsaktiviteten, då vi alla vet att vi inte får samlas mer än 50 personer. Det är jättetråkigt tycker vi, men vi får göra dagen till den bästa någonsin istället och sedan hoppas på ett helt normalt år under 2021!


Prisutdelning för tävlingen kommer ske på årets julbord! Så länge inga restriktioner ändras kommer vi ha årets julbord och kanske till och med dela upp det i två eller tre julbord beroende på antalet personer som anmäler sig. 


Vi håller även på som bäst att planera in fler trevliga event under hösten istället för de som har blivit inställda på grund av ..... Ja, vi vet vad!


Anmälan till årets tävling gör ni via mail till businessclub@ringenasgk.se senast söndagen den 23/8. Uppge ditt golf-id vid anmälan och även om du önskar tidig eller sen start. Har ditt företag ett halvt hål ingår en spelare på tävlingen och om ditt företag har ett helt hål ingår 2 spelare i tävlingen.


Är man intresseard av att synas eller lotta ut ett pris under tävling så kan man maila till businessclub@ringenasgk.se 


Låt oss göra 2020 års Årets tävling till en mycket lyckad dag, tillsammans kan vi göra det riktigt bra!


Ringenäs Business Club Program

Klicka här för att se programmet 2020.

konferens

Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf

Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss.