Ringenäs Business Club kommande event

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Ringenäs Business Club kommande event
Påminnelse om Eclectic, golfutveckling & hills


ECLECTIC TOUR - 17/4
Har du ännu inte anmält dig till årets första Eclectic Tour omgång är det hög tid nu. Nästa vecka, på onsdagen den 17 april, är det nämligen dags för årets första Eclectic Tour. 

Vi samlas och äter en gemensam lunch kl. 12.00 på Ringenäs. Under lunchen får vi lyssna på Anna Petersson som jobbar som affärsutvecklare med fokus på marknad, digitalisering, konceptualisering och innovation. Hon brinner för att utveckla affärer och människor med mod, passion och tillväxt i fokus och har ett stort intresse för hur ny teknik och digitala lösningar skapar nya kommunikationsmöjligheter i vår föränderliga värld. 

Efter lunchen går vi ut i en gemensam start kl. 13.30 för årets första golftävling. 

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast söndag den 14 april kl. 12.00.

Välkommen!


GOLFUTVECKLING - 23/4
Nu börjar golfsäsongen dra igång och då kan det vara bra att passa på att finjustera golfsvingen. Har du ännu inte anmält dig till golfutvecklingstillfället så skynda att gör detta, det finns fortfarande några få platser kvar!

Tisdagen den 23 april mellan kl. 18.00-20.00 kommer därför Peter "Frasse" Franzén att bjuda på många bra svingtips till dig! Det är först till kvarn och vi har endast 12 platser för att Frasse ska hinna ge varje person individuella tips så att du kan vässa till just din golfteknik! 

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast dagen innan. 

Välkommen att anmäla dig!
NÄTVERKSDAG PÅ HILLS - 24/4
Vi har fortfarande några platser kvar till detta roliga event! Missa inte att anmäla dig senast imorgon, fredag den 12 april!

Välkommen på en nätverksdag på Hills GC. Onsdagen den 24 april möter vi Hills Business Club och Sand Golf Business Club i en trevlig nätverksmatch. 

Vi samlas kl. 07.00 på Ringenäs och åker gemensamt upp till Hills GC. Vid ankomst äter vi frukost tillsammans och går igenom upplägget för dagen. Vi spelar 18 hål med start kl. 09.30. Efter avslutad runda äter vi en lunch tillsammans och avslutar med prisutdelning, därefter hemfärd. 

Vi på Ringenäs har tolv platser, är du intresserad av att följa med på denna härliga dag, anmäl dig på businessclub@ringenasgk.se. Vid fler än tolv anmälningar kommer vi dra lott om vilka som får en plats. Sista anmälan är som sagt imorgon, fredag den 12 april kl. 12.00. 

Välkommen!

Ringenäs Business Club Program
Klicka här för att se programmet 2019.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..