Påminnelse om anmälan till Eclectic Tour #2

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Påminnelse om anmälan till Eclectic Tour #2
Glöm inte anmäla dig till eclectic tour #2


ECLECTIC TOUR #2 - 4/6
Vi vill påminna om nästa Eclectic Tour som spelas den 4 juni samt en fantastisk föreläsning som du inte vill missa! Detta är ett unikt tillfälle att få lyssna på Håkan Fridells berättelse!

Vi samlas och äter en gemensam lunch kl. 12.00 på Ringenäs, där vi får lyssna på Håkan Fridell, en sann Zenmind-mästare, som kommer hjälpa oss med tips till lycka i en vanligtvis stressad vardag!

Zenmind är ett sätt att skapa en fast grund att stå på för att klara av att vara på topp i livet med både familj, vänner och jobb! Under 10 års tid har Håkan varit en del av chefsutbildningen "Career Awareness Programme" hos SEB och föreläst på Ikea, Wallenberg Institutet, Handelshögskolan, Scania, Telenor, Telia, Vattenfall m.fl. Du kan läsa mer om Håkan Fridell och Zenmind här

Efter lunchen går vi ut i en gemensam start kl. 13.30 för att spela årets andra deltävling i Eclectic Tour. Det spelar ingen roll om du varit med på första tävlingen eller inte - du är hjärtligt välkommen ändå att representera ditt företag! 

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast torsdagen den 31 maj kl. 12.00.

Vi passar på att påminna om att på alla våra aktiviteter ingår en deltagare för de företag som har ett halvt hål sponsrat och för de företag som har ett helt hål ingår två deltagare.
Tack till 5-kamparna
Årets 5-kamp - "Slaget om Skillen" - gick av stapeln den 22 maj och vi vill tacka alla engagerade deltagare. Det blev verkligen en dag full av skratt där deltagarna lärde känna varandra på en ny nivå.

UllaMi Nyhuus från ChinChin beskrev dagen så här:

"Tre enmetersputtar i kopp på första försöket! Man anar jubel, autografskrivande, medaljregn och segerbankett… Sen skulle bolljävl… chippas från tre utställda koner till tre olika hål och landa max tre, två respektive en meter från koppen. Varje gång jag missade måste min osannolikt tålmodige tävlingspartner Uno slå en straffdrive på rangen plus att vi fick 20 sekunders tidspåslag... 

Om jag säger så här: han kommer sannolikt inte ringa mig först av alla när han ska ut och spela nästa gång. 

Men vi hade i alla fall tur med vädret och jag hade en fantastiskt rolig dag!

Inte minst tog jag till mig grundtanken i femkampens olika inslag – nämligen att fokusera, ta det lugnt och inte släppa in stressen i spelet. Detta praktiserades på banan dagen därpå. Gick då in på 26 poäng på 9 hål och sänkte mig!"

Ringenäs Business Club Program
Klicka här för att se programmet 2018.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..