Påminnelse om årets sista Eclectic omgång - förlängd anmälningstid!

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Påminnelse om årets sista Eclectic omgång - förlängd anmälningstid!
Missa inte Årets sista Eclectic omgång - 4/10
Nu på torsdag den 4 oktober är det dags för sista omgången i Eclectic Tour och det är även sista chansen att samla poäng i årets Order of Merit. Eftersom vi fortfarande har en del platser kvar förlänger vi anmälningstiden tills imorgon!

På torsdag samlas vi och äter en gemensam frukost kl. 07.15 på Ringenäs, där vi får lyssna på Ringenäs egna VD Maria Skoglund. Hon kommer att berätta om anläggningens verksamhet, framtidsplaner och visioner - som hon själv beskriver det är "Ringenäs en modern golfanläggning där kommersiellt och ideellt lirar Foursome". Ringenäs uppfattas ibland som fem företag i ett! Kanske känner ditt företag igen sig i vissa utmaningar och frågor - kom och lyssna på ett intressant föredrag där du får ta del av vad som händer "bakom kulisserna" på Ringenäs!

Efter frukosten går vi sedan ut i gemensam start kl. 09.00 och spelar Eclectic omgång 4 över 18 hål. Vi håller tummarna för ett härligt oktoberväder för hösten kan verkligen ge de bästa golfdagarna! Har du inte varit med innan spelar det ingen roll - du är varmt välkommen!

Har du inte redan anmält dig gör du det till businessclub@ringenasgk.se senast den 2 oktober kl. 12.00.

Resultatställning Eclectic och Order of Merit inför sista omgången:


Ringenäs Business Club Program
Klicka här för att se programmet 2018.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..