Kick-off onsdag 5 april & Sponsortröja

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Kick-off onsdag 5 april & Sponsortröja
Påminnelse om kick-off & sponsortröja


Russel Dreyer, Kock på Ringenäs Restaurang.
Kick-off 5 april
Vi vill passa på att påminna dig om att anmäla dig till Ringenäs Business Club kick-off om du inte redan gjort dig.

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna afton - A taste of South Africa med vår eminenta kock Russell Dreyer! Vi startar med lite mingel kl 19.00 och avnjuter sedan en fantastisk middag tillsammans. Under middagen kommer Erik Blomqvist att presentera årets program lite närmare.

Anmälan till denna kick-off, gör du till businessclub@ringenasgk.se, senast den 29 mars (Du kan anmäla en person/halvt hål och två personer/helt hål till kick-offen).

Här kan du se hela årets program:

Tillsammans gör vi skillnad, tillsammans skapas glädje, tillsammans skapas affärer!

Sponsortröja
Du har väl inte missat att beställa din sponsortröja för 2017?

Vi har tidigare skickat ut en beställningsblankett tillsammans med årsfakturan gällande sponsortröjan för 2017. Dock har vi uppmärksammat att det inte är alla som har beställt. Därför har vi nu förlängt möjligheten att beställa tröjan om du missat detta.

För att beställa kan du klicka på bilden för att se den tydligare som PDF-format. Vi ser helst att du fyller i beställningslappen och skickar den till oss på businessclub@ringenasgk.se. Men du kan även maila oss utan beställningslappen - var då noga med att notera typ av tröja, storlek, om det är en herr- eller damtröja samt såklart namn och företag. 

Har du helt hål får du två tröjor och halvt hål får en tröja. 

Vi hoppas sedan att alla tröjor är klara till kick-offen då vi även kommer dela ut kuverten med övrigt material.



Ringenäs Business Club Program
Klicka här för att se programmet 2017.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..