Påminnelse om kommande event med Ringenäs Business Club

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Påminnelse om kommande event med Ringenäs Business Club
Påminnelse om eclectic tour #2 och ryder cup 

Eclectic tour #2 - 3 juni
Vi passar på att påminna om Eclectic Tour omgång 2 som spelas nu på måndag den 3 juni. 

Vi samlas och äter en gemensam lunch kl. 12.00 på Ringenäs. Under lunchen kommer vi lyssna på en föreläsning av Martin Tunhag med temat "Kommunikation på liv och död". Martin har tjänstgjort i Afghanistan och driver nu den framgångsrika träningsanläggningen Multifit i Halmstad. Under föreläsningen kommer han delge sina tankar och erfarenheter kring kommunikation och hur avgörande det kan vara för att överleva. Efter lunchen kommer vi spela 18 hål med gemensam start kl. 13.30.

Har du ännu inte anmält dig gör du det senast imorgon, onsdag den 29 maj kl. 12.00 till businessclub@ringenasgk.se.

Välkommen med din anmälan!

ryder cup mot vallda gc - 28 juni
Fredagen den 28 juni är det dags för vår traditionsenliga Ryder Cup mot Vallda GC´s sponsorer. Vi har gemensam start kl. 09.30 här på Ringenäs GK. 

Det är de bästa deltagarna från Order of Merit (efter vi spelat Eclectic omgång 2) som får möjligheten att representera Ringenäs Business Club i denna Ryder Cup. Vi kommer att kontakta dessa företag efter den 3 juni för att stämma av deras deltagande. Vid eventuella återbud kontaktar vi nästa företag i listan och ger det företaget möjlighet att delta.

Ringenäs Business Club Program
Klicka här för att se programmet 2019.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..