Påminnelse att anmäla till Årets tävling!

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Påminnelse att anmäla till Årets tävling!
Missa inte att anmäla dig till årets tävling!
På fredagen den 31 augusti är det äntligen dags igen för Årets Tävling i Ringenäs Business Club. Vi vill bara påminna dig så att du inte missar att anmäla dig i tid, då sista anmälningsdag är imorgon, onsdag 22/8!

Vi samlas kl. 08.00 för frukost i Ringenäs Restaurang och sedan spelar vi 18 hål med gemensam start. 

Kl. 19.00 möts vi åter upp på Restaurang Salt där även din respektive är välkommen. Här avnjuter vi en god middag tillsammans som avslutning på denna roliga tävlingsdag. På kvällen spelar Oa & The Band fartfylld och stämningsfull musik! 

Har ditt företag ett halvt hål ingår en spelare på tävlingen och 2 personer till middagen på Salt. Om ditt företag har ett helt hål ingår istället 2 spelare och 4 personer till middagen. Vid anmälan ber vi dig meddela företagsnamn, spelarens namn och golf-id, samt hur många som kommer på middagen och eventuella allergier. Vänligen berätta även om ni bara kan komma på antingen spel eller middag.

Önskar du anmäla någon mer person till spel och middag (som inte ingår i ert företagspaket) görs det i mån av plats för 1295 kr/person (inkl. moms). 

Anmäl senast den 22 augusti kl 12.00 till businessclub@ringenasgk.se om du inte redan gjort detta!

Denna dag och afton brukar bli bland den roligaste dagen på "Business Club-året"!


RiBC Program
Klicka här för att se programmet 2018.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..