Nätverksfrukost med Skandia

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Nätverksfrukost med Skandia
Påminnelse om nätverksfrukost med skandiaVi önskar dig varmt välkommen till en givande nätverksfrukost torsdagen den 16 november  kl. 07.00-08.00 på Ringenäs Restaurang. Vi får tillsammans ta del av Skandias nyckel till framgång!

Varje år presenterar tidningen Fortune Magazine en ranking över bolag som förändrar världen till det bättre. År 2016 rankades Skandia på 20:e plats i världen och som det enda svenska bolag på denna lista, främst tack vare deras arbete med förebyggande hälsoinsatser. Ett arbete som bland annat har bidragit till att antalet sjukskrivningar hos deras kunder har mer än halverats under de senaste 10 åren.

Skandias hjärtefråga är hälsa och det har varit nyckeln till bolagets framgång.  Välkommen att lyssna på Skandias väg till ett bolag som förändrar världen!

Missa inte denna inspirerande nätverksfrukost, anmäl dig senast den 13 november till businessclub@ringenasgk.se.


RiBC Program
Klicka här för att se programmet 2017.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..