Kommande Kungsbackaresa och Padelturnering

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Kommande Kungsbackaresa och Padelturnering
Kungsbackaresa och padelturnering

Kungsbackaresa 18/5
Nu efter att anmälningstiden gått ut har vi fortfarande några platser kvar till Kungsbackaresan nästa vecka. Så om du har lust att hänga med till Kungsbacka den 18 maj och nätverka en dag på deras bana så har du fortfarande chansen! Nu är det först till kvarn som gäller för de sista platserna! De som var anmälda sedan innan har naturligtvis sina platser säkrade och de har fått ett bekräftelsemail att de har platser. (Har du inte fått det men har anmält dig, kontakta oss direkt!)

Vi kommer att åka tidigt på morgonen då första starttid är kl. 09.00. Mer exakt information om dagen återkommer vi om så snart vi vet alla deltagare. Så skynda att anmäl dig till businessclub@ringenasgk.se om du inte redan är anmäld, absolut senast torsdag den 11 maj.

Padelturnering 27/5
Välkommen till en fartfylld Padelturnering med Rejmes som sponsor!

Under lördagen den 27 maj kommer årets padelmästare i Ringenäs Business Club att avgöras! Vi kommer att ha poolspel under förmiddagen (med start från kl 09.00) och final på eftermiddagen. Alla kan vara med och delta och du tävlar individuellt genom att delta i flera olika lag under poolspelen, som vi lottar in dig i. Anmäl dig gärna redan idag om du är intresserad så återkommer vi med speltider så snart anmälningstiden gått ut.

Anmäl dig till businessclub@ringenasgk.se senast den 21 maj. 

Padeltennis är en social sport som passar alla och den sport som var snabbast växande under 2015 enligt Barometern OT. Vi på Ringenäs märkte en markant ökning av antal speltimmar under 2016 gentemot 2015 - sporten blir verkligen mer och mer populär!

RiBC Program
Klicka här för att se programmet 2017.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..