Ryder Cup, Eclectic & Utvecklingsdag!

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Ryder Cup, Eclectic & Utvecklingsdag!
KOMMANDE EVENTTRÄFFA SOFIA ARVIDSSON PÅ ECLECTICEN
På torsdagen den 5 oktober är det åter dags för sista omgången av årets Eclectic Tour. Denna dag kommer ni att träffa vår överraskningsföreläsare som vi nu kan avslöja vem det är!

Vi samlas kl. 07.30 på Ringenäs för en gemensam frukost där vi lyssnar på en av Sveriges genom tidernas bästa kvinnliga tennisspelare, Sofia Arvidsson med två WTA-vinster i singel samt en i dubbel. Hon har spelat två OS och varit rankad nr 29 i världen. Ta del av snacket bakom kulisserna och bli inspirerad av hennes framgångssaga. Detta vill du inte missa!

Efter frukost spelar vi 18 hål med shotgun-start kl. 09.00.

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast måndagen den 2 oktober kl 12.00.

Här kan ni även se ställningen efter omgång tre i Eclectic Touren:
Heldag med föreläsningar & workshops - OM "framgångsrika team"
Ta chansen och var med på heldagen med föreläsningar varvat med workshops på Ringenäs! Tisdagen den 17 oktober blir en aktiv och väldigt givande dag, där du får med dig egna verktyg hem för att utveckla och stärka ditt företags framgångsrika team!

Framgång är ledordet för dagen i dess olika skepnader. Vi startar dagen med gemensam frukost och arbetar sedan aktivt med Kenth Hultqvist (coach, teambyggare och inspiratör samt f.d. förbundskapten inom bandy). Många av oss känner honom redan från nätverket och vet sedan tidigare vilken engagerad föreläsare han är. Under denna dag kommer han att inspirera oss och samtidigt låta oss själva diskutera framgångsrika team. Hur kan du som ledare göra för att utveckla de mest framgångsrika teamen på ert företag?

Strax före lunch bryter vi för att träffa Julia Engström i golfstudion. Hon är en av Sveriges mest lovande unga golftalanger och Julia kommer delge sin framgångsresa inom golfvärlden.

Under eftermiddagen kommer vi också att gästas av den fantastiska konditorn Pierre Eklöf som har vunnit VM-silver med Svenska Kocklandslaget, guld i Tårt-SM samt guld i OS på kalla och varma bordet! Pierre kommer att inspirera dig med sin framgångssaga och bjuda på olika sorters chokladpraliner av bästa kvalitet!

Vi startar dagen kl. 08.00 och avrundar den ca kl. 16.30. Detta är definitivt en fullspäckad heldag som kommer ge dig oerhört många verktyg och inspiration till framgång att ta med hem till ert företag. Så se till att anmäla dig direkt för det finns bara ett begränsat antal platser.

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast veckan innan, den 11 oktober kl 12.00.

RiBC Program
Klicka här för att se programmet 2017.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..