Kära Ringenäs Business Clubare

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Kära Ringenäs Business Clubare

Kära Ringenäs Business Clubare

I dag vill jag hylla vår personal! Det är tack vare den som vi har utvecklat Ringenäs till vad det är i dag.  Den så uppskattade ”Ringenäsfamiljen” har naturligtvis inte uppstått i en handvändning. Utan allas engagemang hade vi varken haft en fantastisk golfbana, ett häftigt och välbesökt hotell, konferenser på löpande band, padeltennis, en restaurang som ständigt levererar på topp, en härligt fullmatad shop, ett städat och fint närområde eller våra världsrankade golfutvecklare…

Och bara så ni vet – Alla är precis lika viktiga i det här gänget.
 

Familjen, ja…. Den blir inte komplett utan ytterligare några. Vi har ju också våra kära gäster samt alla medlemmar, klubben och sponsorer vilka gemensamt bidrar till att Ringenäs får möjlighet att blomma ut i sin fulla potential. Ett stort TACK till er alla!

 

Vi har det bra här på Ringenäs – även i tider som dessa när vi måste vara lite extra varsamma i vår kontakt med våra medmänniskor. Här kan vi faktiskt erbjuda en umgängesform som inte bara utmanar oss som spelare, till sin natur gör den faktiskt även att vi håller ett naturligt avstånd till andra. Helt ”by the book…”. Jag har svårt att tänka mig ett säkrare ställe att vara på just nu än ute på golfbanan. För oss har säkerhet och hälsa för våra gäster och medarbetare högsta prioritet. Vi följer noga händelseutvecklingen och agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

 

Vi har öppet som vanligt och är redo att ta hand om er på bästa sätt genom att följa de allmänna råden för att undvika smitta. Kom gärna förbi på en runda golf, en bit mat eller kaffe. Kika gärna in i vår ommöblerade shop och ta del av de nya vårkläderna som dykt upp – förutsatt att du känner dig frisk så klart…

 

Är man orolig kan man genom ett enkelt telefonsamtal få hjälp med hämtning av mat från restaurangen.  Bokningen av golftider kan man sköta över nätet från och med den 27 mars. Fram tills dess är det bollränna som gäller. Vill man boka möten går det alldeles ypperligt, då vi kan erbjuda konferensrum av varierande storlek.


Sker det några förändringar lägger vi ut information om detta så fort som möjligt. Jag rekommenderar alla att följa oss på hemsidan, Facebook och Instagram samt ta del av vår info över mail. 

 

Vi ses på Ringenäs!

Göran Svensson 

Styrelseordförande, Ringenäs Golf AB

 

 

Golfutveckling

Här kan du se det aktuella kursutbudet.

 

Banstatus

För att se vår banstatus kan du klicka här.

Restaurang

Här kan du läsa mer om Ringenäs Restaurang.