Nätverksresa och sommarfest med Ringenäs Business Club

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Nätverksresa och sommarfest med Ringenäs Business Club
Nätverksresa i höst och sommarfest!

irlandsresa 3-6 okt
Äntligen är det dags att annonsera vår fantastiska resa i höst! Missa inte chansen att åka med till vackra Irland den 3-6 oktober och spela riktig linksgolf och skapa starkare relationer till de andra i nätverket!

Läs mer om hela resan i denna PDF:

Anmäl dig senast 24 juni
Observera att det är en kort anmälningstid så kontakta Golf Joy Travel (vår tekniska researrangör som tar emot anmälningarna) redan idag för att du ska komma med på resan!

Kontaktuppgifter till Golf Joy Travel
Mail: travel@golfjoy.se 
Telefon: 035-356 81
SOMMARFEST - 3 JULI
Vi vill påminna om att det är dags att anmäla sig till vår roliga sommarfest om du inte redan gjort det! Vi firar att sommaren är här och arrangerar därför en härlig sommarfest onsdagen den 3 juli kl. 18.30. 

Under kvällen kommer vi att njuta av en ljuvlig middag, god dryck och livemusik här på Ringenäs. Vi ser fram emot en härlig sommarkväll med många glada skratt!

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast onsdag den 26 juni kl. 12.00. Har ert företag ett halvt hål ingår en person, medan med ett helt hål ingår 2 personer. Respektive får gärna följa med i mån av plats för 450 kr/person (då ingår mat och ett glas vin/öl/alkoholfritt). 

Varmt välkommen!Bilderna är från förra årets sommarfest.

Ringenäs Business Club Program
Klicka här för att se programmet 2019.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..