Information, Eclectic och golfutveckling

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Information, Eclectic och golfutveckling
"påsar", Eclectic och golfutveckling


"påsar" och info
Stort tack till alla som deltog igår kväll på årets kick-off! Det blev en lyckad afton med en fantastisk middag. Under kvällen delades även Ringenäs Business Clubs påsar ut (som innehåller företagets greenfeecheckar, padelcheckar, programmet, information m.m.). För er som inte deltog igår kväll finns dessa påsar att hämta i receptionen. Välkommen!

Tryckfelsnisse var framme i vintras!
Vi vill passa på att informera att det smugit sig in ett litet tryckfel i vårt utskickade dokument "Innehåll i Ringenäs Business Club 2018" som skickades ut per post i vintras. För att förtydliga är det precis som tidigare år så här gällande Årets tävling: 2 personer kan delta i Årets tävling om ni har ett helt hål sponsrat och 1 person om ni har ett halvt hål. På kvällens middag är det 4 personer som får medverka om ni har ett helt hål och 2 personer om ni har ett halvt hål. Hör av er om ni har några funderingar kring detta.

Eclectic TOUR #1 - 16/4
Den 16 april är det dags för årets första Eclectic Tour. Vi samlas och äter en gemensam frukost kl. 07.15 på Ringenäs, där vi får lyssna på Christoffer Lindhe som kommer prata om "hans väg från olycka till lycka". För er som kanske inte vet vem Christoffer är kan ni gärna läsa lite mer om honom på hans hemsida. Efter frukosten går vi ut i en gemensam start kl. 09.00 för årets första golftävling. 

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast fredagen den 13 april kl. 12.00.


Golfutveckling 24/4
Nu är säsongen snart igång och då kan det vara bra att finjustera golfsvingen. Passa på att anmäl dig till Golfutveckling med tema "Sving" tisdagen den 24 april kl. 10.00-12.00 som Thomas Lindström kommer att hålla i.

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast dagen innan.


Ringenäs Business Club Program
Klicka här för att se programmet 2018.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..