Inbjudan till julbord, ingen nätverksfrukost & tack för JMI-sponsring

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Inbjudan till julbord, ingen nätverksfrukost & tack för JMI-sponsring

INBJUDAN TILL JULBORD m.m.

   
VÄLKOMMEN på JULBORD
Onsdagen den 6 december kl. 18.30 dukar vi upp Lindbergs klassiska julbord på Ringenäs Restaurang för er i Ringenäs Business Club.

Tillsammans kommer vi njuta av god mat och dryck, umgås och få en härlig julstämning som avslutning på detta framgångsrika nätverksår! Vi kommer under julbordet ha prisutdelning för årets Eclectic Tour och Order of Merit samt dra vinnaren i årets Lucky Draw-tävling.

Ta med respektive 
Önskar du ta med någon extra person utöver sponsorpaketet (1 person ingår för halvt hål och 2 personer vid helt hål), kostar det 595 kr/person (då ingår en julöl och en snaps). 

Anmälan till julbordet sker till businessclub@ringenasgk.se senast onsdag den 29 november. 

Varmt välkommen till årets julbord med Ringenäs Business Club!


INGEN Nätverksfrukost
På grund av för litet intresse av nätverksfrukostarna i november har vi blivit tvungna att ställa in dessa. Vi spånar redan nu på idéer kring hur vi ska lyfta upp detta på ett mer intressant sätt till nästa nätverksår!Tack från Junior- & Elitkommittén

Ringenäs Junior- och Elitkommitté vill rikta sitt varma tack till Ringenäs Business Club för sponsringen av JMI-kvalet som genomfördes på vår fina bana den 25 augusti. Tävlingen blev en sportslig och ekonomisk framgång, med ett fulltecknat startfält med juniorer från hela Sverige. Ingrid Lindblad vann inte denna gång med kom på pallplats, liksom Björn Rosengren från Halmstad GK. Dessutom gav tävlingen, genom wild-cards, flera av våra yngre juniorer som till vardags tävlar på andra nivåer, möjlighet att mäta sig med några av Sveriges bästa.


Totalt bidrog Ringenäs Business Clubs medlemmar med 13 500 kr till tävlingen vilka oavkortat går till junior- och elitverksamheten på Ringenäs GK. Vi i styrelsen har beslutat att ansöka om att få arrangera motsvarande tävling även nästa år, då vi återigen hoppas på ert stöd.RiBC Program
Klicka här för att se programmet 2017.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..