Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Golfutveckling, Lagspel, Kungsbackaresan & Logotypes

Golfutveckling
Nu är säsongen igång och då kan det vara bra att finjustera golfsvingen och närspelet. Passa därför på att anmäl dig till golfutvecklingen på:
  • Onsdagen 26 april kl. 17.00-19.00. Tema "Ren bollträff - svingrörelse"
  • Torsdagen 4 maj kl. 16.00-18.00. Tema "Ren bollträff - Närspel 10-60 m."
Anmälan gör du som vanligt till businessclub@ringenasgk.se


RiBC Lagspel
På onsdagen den 10 maj är det dags för lagspel med tävlingsupplägget "En Halländsk 4:a”! 
Mer information om detta presenteras på lunchen som startar kl. 12.00. Då gästas vi samtidigt av föreläsaren Jonas Bergqvist (fd. kapten i Tre Kronor och idag VD för Swedbank) som kommer tala om "Framgång är sällan ett bekvämt liv". Därefter går vi ut i en gemensam start kl. 13.30 och spelar 18 hål.

Anmäl er via mail till businessclub@ringenasgk.se senast fredagen den 5 maj kl. 12.00.
Resa till Kungsbacka
Nu är det även dags att anmäla sig om du vill med på golfresan till Kungsbacka GK på torsdagen den 18 maj. Vi kommer att åka tidigt på morgonen då första tee-time är kl. 09.00. 

Eftersom vi endast har 20 platser till förfogande kommer vi lotta ut platserna till de som är anmälda om det blir stort intresse. Därför är det viktigt att du anmäler dig i tid, senast den 5 maj kl. 12.00, till businessclub@ringenasgk.se


Påminnelse om Logotypes
Vi vill passa på att påminna er om att skicka in ditt företags logotype i eps-format till oss via mail så att vi kan börja producera era skyltar. Vi har endast fått in ca 20 st så har du inte fått något svar får du gärna skicka den igen.

Som vi berättade i föregående utskick har vi i samband med att vi har investerat och förbättrat banan (genom vårt projekt tillsammans med Magnus Sunesson), även sett över den grafiska profilen.Därför kommer vi inte ha några andra skyltar på våra tees än de nya tee-markeringarna. För er som sponsorer kommer vi istället göra sponsorstavlor som placeras i våra 5 vindskydd ute på banan. Detta kommer att ge en proffsig, snygg och enhetlig profil på banan. Därför behöver vi nu få in samtligas logotypes.

Vid våra nätverksdagar har ni som sponsorer även möjlighet att sätta upp banderoller på staketet ner mot vägen eller på drivingrangen. Vi kommer även att se över vilka möjliga platser det finns för er om ni vill synas utöver det som ingår i nätverket. 

Har ni önskemål och ideér om detta kontakta Erik eller Maria.
Ringenäs Business Club Program
Klicka här för att se programmet 2017.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..