Inbjudan till kommande event med Ringenäs Business Club

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Inbjudan till kommande event med Ringenäs Business Club
golfutveckling, GolffEst med hk drott, eclectic tour #2 och ryder cup 

Bilden är från senaste golfutvecklingen med temat Sving.
Golfutveckling - 22 maj
Nu på onsdag den 22 maj kl. 14.00-16.00 kan du passa på att fräscha upp ditt närspel med Peter "Frasse" Franzéns hjälp. Det är som vanligt först till kvarn som gäller vid dessa tillfällen. Vi har endast 12 platser för att Frasse ska hinna ge varje person individuella tips! Välkommen att anmäla dig!

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast den 21 maj. Varmt välkommen!

golffest med hk drott - 29 maj
HK Drott erbjuder dig som är med i Ringenäs Business Club att delta på deras Golffest på Ringenäs onsdagen den 29 maj! Genom att delta denna dag sponsrar du HK Drott samtidigt som du får en härlig dag fylld med bl.a. frukost, Texas Scramble över 18 hål, lunch och ett föredrag av Tomas Petersson! 

Anmäl dig senast den 15 maj till marknad@hkdrott.se (obs. uppge namn, golf-id och fakturaadress i anmälan).

Klicka här för att ladda hem inbjudan som PDF.


eclectic tour #2 - 3 juni
Måndag den 3 juni är det dags för Eclectic Tour omgång 2. Vi samlas och äter en gemensam lunch med föreläsning kl. 12.00 på Ringenäs. Efter lunchen kommer vi som vanligt gå ut i en gemensam start kl. 13.30.

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast onsdagen den 29 maj kl. 12.00. 

Välkommen med din anmälan!

Senaste lagtävlingens resultat och prisutdelning:
Den 9 maj hade vi en trevlig (och blöt!) 9-håls lagtävling och dess resultat samt prisutdelning kommer att ske under lunchen den 3 juni.

ryder cup mot vallda GC - 28 juni
Fredagen den 28 juni är det dags för vår traditionsenliga Ryder Cup mot Vallda GC´s sponsorer. Vi har gemensam start kl. 09.30 här på Ringenäs GK. 

Det är de bästa deltagarna från Order of Merit (efter vi spelat Eclectic omgång 2) som får möjligheten att representera Ringenäs Business Club i denna Ryder Cup. Vi kommer att kontakta dessa företag efter den 3 juni för att stämma av deras deltagande. Vid eventuella återbud kontaktar vi nästa företag i listan och ger det företaget möjlighet att delta.
Ringenäs Business Club Program
Klicka här för att se programmet 2019.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..