Golfutveckling, Eclectic och Brännbollsturnering

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Golfutveckling, Eclectic och Brännbollsturnering
Kommande event i ringenäs business club

ECLECTIC TOUR #2
Den 13 juni är det dags för årets andra Eclectic Tour. Vi samlas och äter en gemensam lunch kl. 12.00 på Ringenäs, där vi får lyssna på Henrik Dagård som pratar om "Min framgångsfaktor som elitidrottsman och säljare på Eleiko".  Efter lunchen går vi ut i en gemensam start kl 13.30 för årets tredje RiBC-tävling.

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast måndagen den 12 juni kl 08.00.
KRÖNLEINS BRÄNNBOLLSTURNERING
Välkommen på Krönleins brännbollsturnering fredagen den 16 juni. Turneringen startar kl. 17.00 på Ringenäs. Efter brännbollen äter vi Ringenäs högrevsburgare i restaurangen. Vi får under kvällen även smaka sommarens ölnyheter från Krönleins.

Vi har ett minimiantal på 16 deltagare. Anmäl dig till businessclub@ringenasgk.se senast måndagen den 12 juni kl 08.00.

Välkommen!Ryder cup mot Vallda
Fredagen den 30 juni spelar vi vår traditionsenliga Ryder cup mot Vallda GC´s sponsorer. Det är de tio bästa spelarna från de två första Eclectic-omgångarna som får chansen att vara med och representera Ringenäs Business Club denna omgång. Vi kommer skicka ut en inbjudan till de berörda efter tisdagens Eclectic.

Returmötet mot Vallda GC´s sponsorer i höst, har redan nu fått ett nytt datum. Den kommer spelas fredagen den 29 september.


RiBC Program
Klicka här för att se programmet 2017.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..