Golfutveckling, Eclectic och Årets tävling

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Golfutveckling, Eclectic och Årets tävling
Påminnelse till Kommande events
- Golfutveckling, Eclectic &
 Årets tävling

Missa inte putten!
Vi hoppas ni alla haft en underbar sommar med massa sol, god mat, dryck och såklart fina golfrundor! Snart stundar Eclectic omg 3, Årets tävling, ligaavslutningar och andra spännande tävlingar. Då kan det passa bra att finjustera puttningen. 

Söndagen den 20 augusti kl. 10.00-12.00 håller puttexperten Peter "Frasse" Franzén i golfutveckling med tema "Ren bollträff - puttning i hål".

Om du inte redan är anmäld, gör du det som vanligt till businessclub@ringenasgk.se senast den 18 augusti kl 12.00.
Missa inte Eclectic 
tour nr 3
Tisdagen den 22 augusti är det åter dags för Eclectic Touren, denna gång nummer 3 i omgångarna.

Vi samlas kl. 07.30 på Ringenäs GK och spelar 18 hål med shotgun start kl. 08.00. Efteråt äter vi en gemensam lunch kl. 12.30 där vi får lyssna på Erik Blomqvist som kommer berätta om sin upplevelse "Robinson 2009 - framgång inifrån och ut".

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast den 18 augusti kl 12.00 om du inte redan är anmäld!
Missa inte att anmäla till Årets tävling
Fredagen den 1 september är det åter dags för Årets Tävling i Ringenäs Business Club. 

Vi samlas kl. 08.00 för frukost i Ringenäs Restaurang och sedan spelar vi 18 hål med gemensam start. 

Kl. 19.00 möts vi åter upp på Restaurang Salt där även din respektive är välkommen. Här avnjuter vi en god middag tillsammans som avslutning på denna roliga tävlingsdag. På kvällen spelar även Oa & The Band fartfylld och stämningsfull musik!

Har ditt företag ett halvt hål ingår en spelare på tävlingen och 2 personer till middagen på Salt. Om ditt företag har ett helt hål ingår istället 2 spelare och 4 personer till middagen. 

Önskar du anmäla någon mer person till spel och middag (som inte ingår i ert företagspaket) görs det i mån av plats för 1295 kr/person (inkl. moms).

Vid anmälan ber vi dig meddela företagsnamn, spelarens namn och golf-id, samt hur många som kommer på middagen och eventuella allergier. Vänligen berätta även om ni bara kan komma på antingen spel eller middag. 

OSA senast den 22 augusti kl 12.00 till businessclub@ringenasgk.se

Detta vill du inte missa så anmäl er på en gång, om du inte redan gjort det!


RiBC Program
Klicka här för att se programmet 2017.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..