God Jul & Gott Nytt År

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
God Jul & Gott Nytt År

Vi önskar God Jul och Gott Nytt År!

Stort tack till er!

Vi vill tacka alla i Ringenäs Business Club för ett fantastiskt 2019 i Kommunikationens tecken!


Nu tar vi, liksom förhoppningsvis ni, julledigt ett tag. Vi är åter på plats på Ringenäs den 7 januari, för att fortsätta planeringen av 2020 års program med Ringenäs Business Club. Vi skickar ut det till er så fort det är klart!
 
Vi vill även passa på att tacka er alla som har tagit sig tiden att svara på vår enkät de senaste veckorna. Vi har fått in mycket givande feedback och vi kommer använda oss av detta i planeringsarbetet framöver. Så ett stort TACK till er alla!
 
Vi önskar även er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
 

ERIK TACKAR FÖR ÅRET

Bästa Ringenäs Business Club partner,
Vilket år vi fick... Banan har aldrig varit bättre, vi har aldrig varit så många deltagare på våra event och vi vann mot Vallda i årets Ryder Cup! Det har skapats många nya band mellan våra partners vilket gläder oss i Ringenäs Business Club. Syftet har alltid varit att skapa en atmosfär som vi alla vill vara i. Tack för det du gör för Ringenäs Business Club!


Jag vill nu tacka för fyra fantastiska år tillsammans med er. Jag vill tacka ägarna och Maria för förtroendet och varmaste tack till Anna och Oliwia, tillsammans har vi haft så jäkla roligt! Utan er hade det inte blivit det som vi ville skapa. Jag vill även tacka Kenth Hultqvist som hjälpte mig att skapa ramarna för hur jag ville driva RIBC.


Sist men inte minst - den viktigaste av oss alla, jag vill tacka DIG, för att ha fått ditt förtroende. Vi har tillsammans skapat den stämningen som har drivit vårt varumärke framåt. Jag har verkligen älskat att vara en del av Ringenäs Business Club. Nu vill jag hälsa Fredrik och Anna lycka till och att de tar Business Cluben till deras mål.
Slutligen vill jag passa på att önska er alla en riktigt


God Jul och ett Gott Nytt År!
/Erik Blomqvist

Påminnelse om Gåva 2020

I Ringenäs Business Club-paket ingår varje år en gåva. Vi har tidigare år haft allt från en chill out-tröja till handduk, keps och paraply. 2020 kommer ni få en piké loggad med Ringenäs Business Club´s loga. Denna vill vi så klart gärna att ni har på er vid våra golfevent, men självklart får ni gärna bära den vid andra tillfällen också.

 

För de företag som har halvt hål ingår en piké och de företag som har helt hål ingår två pikéer. Vi behöver er beställning av storlek senast den 11 januari 2020 via mail till businessclub@ringenasgk.se. Vi kommer tyvärr inte kunna beställa till fler pikéer under året, så det gäller att ni mailar in er beställning före sista datum, så ni garanterat får er piké.

 

Klicka här för PDF.

företagsgolf

Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss.

konferens

Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Golfutveckling

Boka tid med din golfutvecklare direkt online. Klicka på ikonen för att boka.