Fredrik ny resurs och kommande event

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Fredrik ny resurs och kommande event
Ny resurs och kommande event

Fredrik ny resurs
Vi vill börja med att meddela att Oliwia Johansson arbetar sin sista vecka här hos oss. 

Fortsättningsvis kommer Fredrik Kull ta över kommunikationen med nätverket. Fredrik har tidigare arbetat med företagsnätverk samt som hotell- och shopansvarig på Åda Golf & Country Club. Innan har han även tävlat i golf på elitnivå och utöver golfvärlden driver han även eget företag inom hälsa och fitness.


Vi tackar Oliwia för sitt fantastiska arbete och välkomnar Fredrik till att fortsätta utveckla nätverket tillsammans med oss!

   Lagtävling - 18/9
Vi vill påminna om att det snart är dags för nästa trevliga lagtävling som spelas över 9 hål!

Vi samlas på onsdag den 18 september kl. 07.00 på morgonen på Ringenäs i restaurangen där vi kör en kort samling och genomgång. Samtidigt bjuder vi på kaffe och fralla. Därefter är det gemensam start kl. 07.30 där vi spelar en Scramble-tävling. Efter en snabb runda har vi prisutdelning direkt, allt för att ni som önskar ska kunna komma iväg fort till t.ex. jobbet.

Vi hoppas på fint väder till denna mysiga morgontävling och att det är många morgonpigga som vill delta! Har du ännu inte anmält dig gör du det via businessclub@ringenasgk.se senast den 15 september. 

Hjärtligt välkommen med din anmälan!
Eclectic - 10/10
Torsdag den 10 oktober är det dags för sista omgången i Eclectic-touren. Vi samlas kl. 07.15 och äter en gemensam frukost samtidigt som vi tar del av morgonens föreläsning. Efter föreläsningen och frukosten går vi ut och spelar Eclectic omgång 4 med gemensam start kl. 09.00.

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast måndag den 7 oktober kl. 12.00. Vänligen skriv med ditt golf-id vid anmälan.RiBC Program
Klicka här för att se programmet 2019.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss.