RiBC Eclectic omg 1 2017

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
RiBC Eclectic omg 1 2017
Årets första TÄVLIng RIBC 2017


Anmälan tävling
Onsdagen den 12 april är det dags för 2017 års första tävling i Ringenäs Business Club. Det är en singeltävling, Eclectic - mer information kring regler får ni på kick-offen.

Vi samlas kl. 07.30 för genomgång av tävlingen och går ut i en gemensam start kl. 08.00. Efter rundan äter vi lunch i konferenslokalen på våning 2 ca kl. 12.30. Under lunchen kommer pingislegenden Jörgen Persson och föreläser. Detta vill ni inte missa!

Anmäl er via mail till businessclub@ringenasgk.se senast måndagen den 10 april kl. 12.00. Observera att det är redan nästa vecka!

Varmt välkomna!
INFORMATION
I samband med att vi har investerat och förbättrat banan genom vårt projekt tillsammans med Magnus Sunesson, har vi även sett över den grafiska profilen. Vi har investerat i nya tee-markeringar som kommer att sättas upp under april.

Vi kommer inte ha några andra skyltar på våra tees än dessa. För er som sponsorer kommer vi istället göra sponsorstavlor som placeras i våra 5 vindskydd ute på banan. Detta kommer att ge en proffsig, snygg och enhetlig profil på banan. Skicka logotype i eps-format till oss, så kan vi börja producera skyltarna.

Vid våra nätverksdagar har ni som sponsorer möjlighet att sätta upp banderoller på staketet ner mot vägen eller på drivingrangen. 

Vi kommer även att se över vilka möjliga platser det finns för er om ni vill synas utöver det som ingår i nätverket. 

Har ni önskemål och ideér om detta kontakta Erik eller Maria


padeltennis
Spela Padeltennis med fantastisk utsikt i Ringenäs. Du kan boka din tid online genom att klicka på ikonen.

Boka tid
Vill du boka en golftid på Ringenäs Golfbana klickar du på ikonen.

Golfutveckling
Boka tid med din golfutvecklare direkt online. Klicka på ikonen för att boka.