Dags att anmäla sig till årets sista Eclectic omgång!

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Dags att anmäla sig till årets sista Eclectic omgång!
Årets sista Eclectic omgång
ECLECTIC TOUR #4 - 4/10
Den 4 oktober är det dags för årets sista omgång i Eclectic Tour samt sista chansen att samla poäng till Ringenäs Business Clubs Order of Merit. Denna vill du inte missa - Det är nu allt avgörs!

Vi samlas och äter en gemensam frukost kl. 07.15 på Ringenäs, där vi får lyssna på Ringenäs egna VD Maria Skoglund. Hon kommer att berätta om anläggningens verksamhet, framtidsplaner och visioner - som hon själv beskriver det är "Ringenäs en modern golfanläggning där kommersiellt och ideellt lirar Foursome". Ringenäs uppfattas ibland som fem företag i ett! Kanske känner ditt företag igen sig i vissa utmaningar och frågor - kom och lyssna på ett intressant föredrag där du får ta del av vad som händer "bakom kulisserna" på Ringenäs!

Efter frukosten går vi sedan ut i gemensam start kl. 09.00 och spelar Eclectic omgång 4 över 18 hål. Vi håller tummarna för ett härligt oktoberväder för hösten kan verkligen ge de bästa golfdagarna! Har du inte varit med innan spelar det ingen roll - du är varmt välkommen!

Anmälan gör du precis som vanligt till businessclub@ringenasgk.se. Observera att anmälan måste vara inne senast den 1 oktober kl. 12.00.

Hoppas vi ses!
resultat lagtävling 12/9
I förra veckan gick årets sista lagtävling av stapeln och det blev en trevlig tremanna scramble över 9 hål, trots vädret som utmanade oss. Vi vill passa på att tacka de glada deltagarna som spelade och säga stort grattis till det vinnande laget som bestod av:
Sabina Sahlin från Krönleins Bryggeri, Bo Karlsson från Autolack i Halmstad och Lars Askfelt från RA Golv AB.

Lagtävlingens resultat:

Vi vill även såklart tacka vår enastående Julia Engström som berättade om sin golfsatsning och visade fin form på driving rangen.Ringenäs Business Club Program
Klicka här för att se programmet 2018.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..