Deltagarinformation till Årets tävling

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Deltagarinformation till Årets tävling
 välkommen till årets tävling!


program, allergier, specialkost & Betting 
Vi vill önska dig som anmält dig till Årets tävling varmt välkommen nu på fredag den 31 augusti!

Du kan läsa hela programmet för dagen här:

Vi vill även be dig som har allergier eller specialkost att meddela oss detta senast imorgon den 28 augusti via mail till businessclub@ringenasgk.se.
Eftersom vi blir så många deltagare vill vi även be dig att meddela personalen på Salt om dina ev. allergier eller specialkost för att de ska veta vem du är.

Glöm inte heller att ta med kontanter på dagen om du vill vara med på betting av bästa placering. Du kan läsa mer om detta i schemat för dagen.

Varmt välkommen till Årets tävling!!!

sponsra ett hål eller pris?
Då vi har några hål kvar som inte är upptagna på Årets tävling vill vi passa på att erbjuda dig möjligheten att sponsra ett hål eller ett pris på om ni skulle vilja. 

Att sponsra ett hål innebär att ni arrangerar något vid tee på ett hål där ni ger tillbaka något till deltagarna, t.ex. som att bjuda på ett trevligt tilltugg eller utmana i en tävling såsom längsta drive eller liknande. 

Skulle du vilja sponsra ett hål eller med ett pris kontakta oss på businessclub@ringenasgk.se.
RiBC Program
Klicka här för att se programmet 2017.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..