Anmäl dig till golfutveckling, 5-kamp & Eclectic Tour #2

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Anmäl dig till golfutveckling, 5-kamp & Eclectic Tour #2
Anmäl dig till kommande event!
Golfutveckling, 5-kamp & eclectic tour #2

Golfutveckling - 16/5
Missa inte att anmäla dig till nästa golfutveckling:

Onsdagen den 16 maj kl. 13.00-15.00 - Golfutveckling med tema "närspel" med Peter "Frasse" Franzén.

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast dagen innan.

5-kamp - 22/5
"slaget om skillen"
Årets 5-kamp - "Slaget om Skillen" - kommer gå av stapeln den 22 maj på Ringenäs GK. Vi startar dagen med en gemensam frukost kl. 08.00 på Ringenäs då Erik Blomqvist kommer inspirera er genom att berätta om Balance Golfs resa från motgång till lycka! Han är, som du kanske redan vet, inte bara ansvarig för Ringenäs Business Club. Utan även en golftränare som ligger i framkant inom svingteknik i världen och har skapat Sveriges största gemensamma golfutvecklingsverksamhet med 10 Centers och 12 000 medlemmar.

Efter frukosten vid kl 09.00 - ca 11.00 blir det en annorlunda och rolig 5-kamp med nya utmaningar i golf som du inte vill missa! 5-kampen passar alla oavsett golfnivå och vi garanterar en skrattdag där företagsrelationer stärks ytterligare!

Anmäl dig till denna roliga och inspirerande dag senast fredagen den 18 maj på businessclub@ringenasgk.se.Eclectic Tour #2 - 4/6
Den 4 juni är det dags för årets andra Eclectic Tour. Vi samlas och äter en gemensam lunch kl. 12.00 på Ringenäs, där vi får lyssna på Håkan Fridell, en sann Zenmind-mästare som kommer hjälpa oss med tips till lycka i en vanligtvis stressad vardag!

Under 10 års tid har Håkan varit en del av chefsutbildningen "Career Awareness Programme" hos SEB och föreläst på Ikea, Wallenberg Institutet, Handelshögskolan, Scania, Telenor, Telia, Vattenfall m.fl. Zenmind är ett sätt att skapa en fast grund att stå på för att klara av att vara på topp i livet med både familj, vänner och jobb! Du kan läsa mer om Håkan Fridell och Zenmind här.

Efter lunchen går vi ut i en gemensam start kl. 13.30 för att spela årets andra deltävling i Eclectic Tour. Det spelar ingen roll om du inte varit med på första tävlingen - du är hjärtligt välkommen ändå att representera ditt företag!

Anmälan gör du till businessclub@ringenasgk.se senast torsdagen den 31 maj kl. 12.00.


Ringenäs Business Club Program
Klicka här för att se programmet 2018.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..