Business Club-resa och Business Club-sponsrad tävling

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Business Club-resa och Business Club-sponsrad tävling

Nätverksresa och Sponsring Ringenäs GK

Följ med till italien!

Årets resa med Ringenäs Business Club går i år till härliga Italien. Resan kommer göras tillsammans med Valldas Business Club. Vi kommer under resan spela tre rundor golf och en av dem stora höjdpunkterna är sammandrabbningen på 2022-års Ryder cup-bana Marco Simone.
 
Utöver detta kommer deltagarna att få ta del av golfrelaterade aktiviteter där en av dem är long driving. Vi har 2019-års världs 3:a i Long drive med på resan, så bli inte förvånade om ni får se bollarna flyga upp mot 370 m. Se klipp här.
 
Utöver detta kommer det självklart finnas utrymme för att nätverka och göra affärer, återhämtning och avnjutning av mat & dryck. För att se informationsbladet, klicka här.
 
Anmälningar sker direkt till travel@golfjoy.se.
Vid eventuella frågor kontakta businessclub@ringenasgk.se.
 
Varmt välkomna till en lärorik resa med många fantastiska upplevelser!
 

Kenneth Banelind skriver...

"Hej alla

 

Som representant i klubbstyrelsen och även adjungerad sportchef för Ringenäs Golfklubb har det spånats fram en ide om en öppen tävling sponsrad av medlemmar ur Ringenäs Business Club.

Tanken är att företaget under tävlingen sponsrar ett hål (eller flera) för endast 3 000 kr, denna summa används sedan till att köpa in priser som kanske får lite högre värde än brukligt och därmed lockar fler deltagare.

 

Vissa av er har naturligvis direkt nytta av uppmärksamhet medan vissa inte, men det som är bra för klubben torde ju också gynna oss RiBC:are.

 

Tänker oss också att ni fyller en “goodiebag” med till exempel reklamprylar som extra påminner deltagarna om er verksamhet, Sedan sätter den som vill upp någon form av reklamskylt på det hål man sponsrar, flaggstängerna finns också tillgängliga att dela på. Det kommer även finnas en skylt med alla sponsorerna på.

 

Kostnaden för att sponsra ett hål är ju en låg summa för ert bolag, men en stor för klubben. Så kom igen, nu kör vi, själv är jag naturligtvis en av sponsorerna!

 

Maila mig på kenneth@kensa.nu senast den 20 april 2020 för att delta som sponsor!


Tack på förhand!

 

//Kenneth Banelind"

 

Ringenäs Business Club Program

Klicka här för att se programmet 2020.

konferens

Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf

Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..