Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Ändrade tider för lunch & Föreläsning 10/5

Vi måste tyvärr meddela att vi behövt göra en ändring i tidsupplägget gällande föreläsningen och lunchen på Lagspelet den 10 maj.

Shotgun starten ligger kvar kl. 13.30 men samlingen blir först kl. 13.00. Detta beror på att vi kommer att behöva flytta fram föreläsningen med Jonas Bergqvist till efter spelet, vilket blir kl. 18.30 istället för vid lunchtid som vi tidigare annonserat.

Vi beklagar denna ändring men hoppas att ni som redan anmält er kan stanna och lyssna på den fantastiska föreläsningen efteråt istället. Samtidigt kommer vi då att få avnjuta vår goda bistronyhet - Ringenäs Högrevsburgare med dess underbara tillbehör! Om du inte kan delta på golfen på dagen kan du också anmäla dig till endast kvällen i mån av plats.

Om du behöver kontakta oss gällande ditt deltagande eller om du ännu inte anmält dig kan du göra detta via mail till businessclub@ringenasgk.se. Anmälan önskar vi ha senast fredagen den 5 maj kl. 12.00.Ringenäs Business Club Program
Klicka här för att se programmet 2017.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..