Ändrade planer och hämtning av sponsorpaketen

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Ändrade planer och hämtning av sponsorpaketen

Ändrade planer och hämtning av sponsorpaketen

kick-off 2/4 inställd

Vi i RIBC-teamet såg mycket fram emot årets kick-off, men tyvärr har vi tagit beslutet att ställa in årets kick-off med Ringenäs Business Club den 2/4. Detta pga rådande omständigheter gällande Covid-19 och uppmaningar från Folkhälsomyndigheten, för undvikande av smittspridning.


Eclectic-tävlingen torsdagen den 16 april kommer vi som det ser ut idag att genomföra, dock utan föreläsning och gemensam lunch, för att undvika att samla många människor på väldigt liten yta. Tävlingen planerar vi att genomföra med gemensam start kl. 13.30, mer information kommer inom kort.


Nätverksdagen som planerades till den 6 maj kommer tyvärr också ställas in, då även den skulle innebära en inomhus-aktivitet.
Vi är mycket ledsna över detta och hoppas ni har förståelse för det. Vi gör det för allas säkerhet och hoppas självklart att vi snart är igång som vanligt igen!


Vid frågor vänligen ring till 035-16 15 92 eller maila till businessclub@ringenasgk.se.

 

Sponsorpaket

Med tanke på att det inte blir någon kick-off kommer ni i år få hämta ut ert sponsorpaket i receptionen. Dessa finns tillgängliga från och med lördagen den 4/4 och under våra öppettider i receptionen.

 

I detta paketet får ni bland annat en piké som årets gåva, men även mer information om hur det kommer fungera med  greenfee- och padel-checkar i år. Ni får även ett kvitto som bevis på att det finns insatta pengar på ert restaurangkort, alternativt hittar ni ett plastkort som är laddat för er som är nya in i Business Cluben.


Vi har i år även lagt till en extra gåva till er alla. En mycket snygg och praktisk Abacus-väska där ni får plats med det mesta inför en golfrunda eller vid en resa.

 

Ringenäs Business Club Program

Klicka här för att se programmet 2020.

konferens

Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf

Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..