Sommarfest, påminnelse 5-kamp & sommaruppehåll

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Sommarfest, påminnelse 5-kamp & sommaruppehåll
Sommarfest,  5-kamp och sommaruppehåll!

RiBC Sommarfest
Varmt välkommen till en härlig sommarfest med livemusik torsdagen den 6 juli kl. 19.00!

Under kvällen kommer vi njuta av en härlig sommarbuffé och god dryck till livemusik här på Ringenäs. Vi ser fram emot en trevlig kväll med många glada skratt!

Anmälan gör du till
businessclub@ringenasgk.se senast måndag den 3 juli kl. 12.00. Har ert företag ett halvt hål ingår en person, medan med ett helt hål ingår 2 personer. Respektive får gärna följa med i mån av plats för 375 kr/person. 
Påminnelse om 5-KAMPen   
- "SLAGET OM SKILLEN"
Vi vill påminna om att "Slaget om Skillen" kommer att gå av stapeln den 3 juli kl. 09.00 på Ringenäs. Detta kommer att bli en utmanande, rolig och annorlunda 5-kamp i golf som du inte vill missa! Har du inte redan anmält dig så gör det direkt!

Under den gemensamma lunchen som startar kl. 12.00 kommer vi även få lyssna på den inspirerande föreläsaren Fredrik Persson som är ordförande i Svensk Handel. Han kommer att prata om "Framgång genom kunden i fokus". Utöver sin ordförandepost har Fredrik idag även styrelseuppdrag inom bl.a. Nasdaq Stockholm Bolagskommitté, ICC-Näringslivets världsorganisation och Svenskt näringsliv. 

Anmäl dig till denna roliga och inspirerande dagen på businessclub@ringenasgk.se senast på fredag 30 juni kl. 12.00.


Sommaruppehåll
Efter sommarfesten tar Ringenäs Business Club ett litet sommaruppehåll innan vi ses på fler aktiviteter med framgång i fokus.

Nästa event är först på söndag den 20 augusti med golfutveckling kl. 10.00-12.00 som har tema "Ren bollträff - puttning i hål". Efter det är det åter dags för Eclectic touren med omgång 3 på tisdag den 22 augusti (shotgun kl. 08.00). 

Vi på Ringenäs Business Club hoppas vi ses nästa vecka men vill ändå passa på att önska dig en riktigt härligt och framgångsrik sommar!


RiBC Program
Klicka här för att se programmet 2017.

konferens
Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf
Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..