Ringenäs Business Club 2021

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Ringenäs Business Club 2021

Välkommen till nätverksåret 2021!

 
Äntligen börjar vi se våra gröna härliga greener på Ringenäs igen. Efter några veckor med ett fantastiskt vackert vinterland börjar vi nu på riktigt längta efter att säsongen drar igång igen! Golfen har nog aldrig tidigare varit så efterlängtad som i år - vi har aldrig behövt den sociala utomhus-sporten så mycket som just nu och för att inte tala om nätverkandet som inte är så lätt i dessa tider.. Men med ett härligt vårväder och ett par klubbor i bagen så kan vi nätverka och göra affärer på riktigt igen - det är något vi längtar oerhört efter just nu!

Vi presenterar med glädje årets program som är fullspäckat med gemenskap, tävlingar, nätverkande, lärande, sportsligt och mycket mer. Vi har utökat programmet ytterligare i år och bland annat fått in fyra tillfällen där vi tillsammans lirar Padel på våra två fina banor med havsutsikt. Vi bjuder in till en EM-kväll där vi alla hejar fram Sverige till en storvinst mot Spanien! OCH den roligaste nyheten för året är när Halmstads Nätverk kommer till Ringenäs och gör upp i The Battle of Halmstad!

Vi kommer avsluta året med julbord som vanligt, men vi har även lagt till en avslutningsmiddag på sista 18-hålstävlingen i oktober, där vi direkt under middagen på kvällen kommer hålla i årets prisutdelning. Vi tror att detta kan ge en mer hedrande känsla när man direkt efter avslutad omgång får hyllas av alla på en gång!

Så passa på att redan nu kika på programmet och skriv upp eventen i er kalender - så missar ni inget av alla våra event! Vi kommer inför varje event skicka ut mer information där ni då får möjlighet att anmäla er och säkra er plats.

Nu börjar vi ladda upp och tagga till ordentligt, så ses vi snart på riktigt igen! Vi är oerhört laddade för året och hoppas vi kommer få det bästa nätverksåret någonsin i Ringenäs Business Club! MEN vi klarar inte det utan er - vi hoppas ni är med på att göra detta tillsammans med oss!

Vi ses om drygt en månad!
/Markus Wephton och Anna Hvit

Ringenäs Business Club Program

Klicka här för att se programmet 2021.

konferens

Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf

Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss..