Ringenäs Business Club 2021

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Ringenäs Business Club 2021

 

Ringenäs Business Club 2021
Vi vill börja med att hälsa er alla hjärtligt välkomna till Ringenäs Business Club 2021! Vi på Ringenäs ser väldigt ljust på året och är oerhört taggade på att göra det till det bästa Business Club-året någonsin! Vi hoppas att ni också är det och att ni ser fram emot att få komma igång igen...

Det har nu blivit dags för oss att presentera den nya ledningen i Ringenäs Business Club! Det är med stor glädje vi presenterar ett nytt ansikte in i ledningen - Välkommen Markus Wephton! Han har tidigare varit med som partner via sitt förra företag Golf Joy Travel och många av er har säkert mött honom på andra uppdrag också! Markus tillsammans med Anna Hvit (som återkommer efter ett år med andra arbetsuppgifter på Ringenäs) kommer vara de som driver Business Cluben under året. De ska se till att ni har det så bra ni kan ha det och att det förhoppningsvis skapas många nya relationer och affärer!


Men vem är Markus?
Han har i 20 år drivit Golf Joy Travel och Footballtravel och före det jobbat som controller. Han driver idag även ett företag som tillverkar och säljer skönhetsprodukter till SPA och hotell. Förutom golfen har Markus ett brinnande intresse för fotboll, där han idag är ungdomstränare i Halmias U 16-lag. Laget i hans hjärta är Arsenal och vågar ni så möter han er gärna i en match Padel.

Markus själv skriver följande: "Jag ser verkligen fram emot att arbeta med Ringenäs Business Club under 2021. Jag hoppas vi ska ha många roliga träffar under året med fokus på att bygga relationer, gemenskap, att skapa affärer och mervärde för alla deltagande företag. I ett nätverk handlar det om att både ge och få och ger man mycket får man mycket tillbaka. Helt enkelt en win – win för alla.

Har ni några idéer eller tankar om nätverket är det bara att höra av er till mig på businessclub@ringenasgk.se eller slå mig gärna en signal på telefon 0739-83 99 32.

Tillsammans med Anna kommer vi göra allt för att 2021 ska bli ett kanonår för vår Business Club."


Markus och Anna jobbar just nu stenhårt med programmet för 2021 och siktar på att få ihop ett så innehållsrikt, intressant, affärsbyggande och roligt innehåll som möjligt! Ni kommer få ta del av det så fort allt är spikat och vi hoppas då att ni bokar in allt i kalendern, för 2021 ska vi tillsammans göra till ett kanonår!
Ringenäs Business Club Program

Programmet för 2021 kommer inom kort.

konferens

Vill du boka eller veta mer om konferensmöjligheterna på Ringenäs. Klicka på ikonen så kan du skicka ett meddelande till oss.

Företagsgolf

Du vet väl att du kan boka företagsgolf och andra event på Ringenäs, klicka här för att skicka en förfrågning till oss.