Restaurang - v 39

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Restaurang - v 39
Supportertävling 15/10
Den 15/10 är det dags för juniorernas supportergolf! 
Juniorernas Supportergolf är en tävling där junior- och elitspelare bjuder in alla medlemmar i supporterklubben att spela tillsammans med dem. Tävlingen spelas som en flaggtävling (slaggolf) över 9 hål och ingår i supporteravgiften. Löpande start från kl. 10.00. Efter tävlingen är det prisutdelning med kaffe och fralla till alla deltagare.

Har du missat att betala in till juniorernas supporterklubb och vill spela den 15 oktober, kan du betala via BG 5135-6426 eller Swish 1235288428. Märk inbetalningen med ditt namn samt "avgift för supporterklubben". Avgiften till juniorernas supporterklubb är 300 kr/person eller 500 kr/familj. 

Tävlingen finns att anmäla sig till online och du hittar mer information på vår hemsida

Med vänlig hälsning 
Juniorkommittén

   
Vi har många vinnare i Ringenäs 2017
Vi vill passa på att säga ett stort grattis till vinnarna i klubbens Order of Merit 2017, resultatlistan ligger nu på Ringenäs hemsida

Vi är även stolta över att fyra av våra serielag tog hem vinsten i årets seriespel! Vi gratulerar er som representerat Ringenäs D60, H60 div 3, H75 div 1 och H75 div 2 till vinsten! 

Bra kämpat alla som deltagit i alla våra serielag under året och som representerat Ringenäs Golfklubb! Redan nu blickar vi framåt mot säsongen 2018, där vi hoppas på lika hög kämparglöd!

SÄSONGEN 2018 BÖRJAR NU
Nu börjar snart säsongen 2018 för den som vill! Eller kanske önskar du bara en utvärdering av säsongen, då kan vi självklart även hjälpa dig med detta! Passa på att boka in en personlig konsultation med en av våra golfutvecklare om du inte redan gjort detta. Det är helt kostnadsfritt och gäller fram t.o.m. 20 oktober! 

För den som är intresserad av att fördjupa sig i svingen och utveckla denna är det perfekt att börja redan nu i höst, då hinner du själv träna under vintern och sedan sitter den perfekt till våren! V. 43 startar vi upp både steg 1 och 2 kurser. Det finns fortfarande några platser kvar! 

För den som hellre vill träna på fler delar i golfen är passgolfen det ultimata valet i höst! Nyheter såsom fysträning, skonsam golf och inspirationspass har höjt passgolfens innehåll. Såklart finns även pass med fokus på sving, närspel, driver och putt med precis som innan!

Golfutveckling
Vill du förbättra något med din golf? Boka en tid för golfutveckling här.

BOKA hotell
Vill du boka ett rum på Ringenäs Golfhotell klicka här.

Boka Bord
För mer information om restaurangen och boka bord, klicka här.