Restaurang - v 39

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Restaurang - v 39
ölprovning
Nu börjar det närma sig våra två ölprovningar på Ringenäs Restaurang. Redan nu på torsdag den 29 september kl. 18.00 är det dags för den första med Strandlida Bryggeri. Det finns fortfarande några platser kvar så skynda er att boka. Efteråt serverar vi en härlig buffé tillsammans med valfri öl från provningen.

Torsdagen den 13 oktober kl. 18.00 har vi ölprovning med Halmstad Brygghus. Även där finns platser kvar. Vi avslutar även denna provning med en buffé i restaurangen tillsammans med en valfri öl från provningen.

Du bokar din plats på vår hemsida, i restaurangen eller via telefon på 035 - 16 15 98.

Välkommen!


NYHET PÅ RINGENÄS - Trivselgolf
Trivselgolf innebär att de medlemmar som önskar samlas på Ringenäs och spelar nio hål tillsammans. Det går ut på att vi har trevligt ihop och att vi får en möjlighet att lära känna nya golfvänner, UTAN att tävla. Efter spelet tar vi en gemensam fika i restaurangen. Alla medlemmar är välkomna att delta!

Datumen är 2 och 16 oktober med första start klockan 14.00. Anmälan sker till receptionen senast fredagen före speldag på telefon 035-16 15 90 eller via mail golf@ringenasgk.se. Kostnad per tillfälle är 25 kr och det inkluderar spel och fika.Padeltennis
Spela Padeltennis med fantastisk utsikt i Ringenäs. Du kan boka din tid online.

BOKA TID
Vill du boka en golftid på Ringenäs Golfbana klicka här.

TÄVLING
Årets tävlingsprogram finns upplagt på vår hemsida. Klicka på ikonen för att läsa mer om dessa.