Restaurang -v 37

Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Restaurang -v 37
Medlemsenkät till alla!

Ni ska alla i Ringenäs GK nu fått ett mail från oss där vi ber er fylla i en enkät om Ringenäs. Ni svarar helt anonymt, så vi ber er att svara så ärligt som möjligt. Ni får jättegärna ge oss både ris och ros så vi hela tiden kan förbättra oss. Hittar ni inte mailet i er Inkorg får ni gärna leta i Skräpposten och annars hör ni av er till receptionen så hjälper vi er vidare.

Passa nu på och ta chansen att vara med och påverka framtiden i Ringenäs GK! Ni medlemmar är de bästa vi har!

Pingdemo på onsdag

PING har kommit med fantastiska nyheter som vi gärna vill låta dig prova och se om det är något just för dig. Nu på onsdag den 20 september kommer vi ha en demodag med PING där det finns specialister som hjälper er att prova ut. Mellan kl. 15.00-18.00 finns de på plats på rangen. Hör gärna av dig till shopen på telefon 035-16 15 90 eller via mail shop@ringenasgk.se för att boka upp en tid.

Välkommen!


Erbjudande på elvagn i shopen

Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande i shopen - Elvagnen Motocaddy S1, svart - kan ni nu köpa för endast 6 995 kr (ord. pris 8495kr). Vid köp av denna elvagn bjuder vi just nu på en accessory station, paraplyhållare och scorekortshållare, till ett värde av 897 kr.

Kom in till Tessan eller Johan i shopen för att få mer information om denna vagn.


Golfutveckling
Vill du förbättra något med din golf? Boka en tid för golfutveckling här.

BOKA hotell
Vill du boka ett rum på Ringenäs Golfhotell klicka här.

Boka Bord
För mer information om restaurangen och boka bord, klicka här.